Genelec Inc:in myyntipäällikkö Paul Stewart

Hei, olen Paul Stewart, Genelec Inc:in, eli Genelec Oy:n yhdysvaltalaisen tytäryhtiön myyntipäällikkö.

Aloitin Genelecillä vuonna 2006 juuri ennen "DSP-kaiuttimien" lanseerausta – joita kutsumme nykyään SAM-monitoreiksi (Smart Active Monitor). On mahtavaa, että olen saanut kasvaa ja kehittyä tämän brändin kanssa kaikki nämä vuodet.

Myyntipäällikkönä työtehtäväni ovat monipuolisia, mutta ne kaikki tähtäävät valtakunnallisen myynnin edistämiseen. Teen esimerkiksi tiivistä yhteistyötä niin jälleenmyyjäverkostomme kuin loppukäyttäjien kanssa ja olen mukana sosiaalisen median markkinointikampanjoiden teossa. Minusta työssäni innostavinta on sen dynaaminen luonne; jokainen päivä tuo mukanaan uusia ja ainutlaatuisia tehtäviä. Jonakin päivänä saatan kuvata mainosvideota, kun taas seuraavana päivänä pidän demotilaisuutta Experience Centerissämme tai olen tapaamassa asiakkaita heidän luonaan. Jatkuvasti muuttuva työ pitää minut energisenä ja motivoituneena, ja nautin mahdollisuudesta ottaa vastaan uusia ja jännittäviä haasteita.

Musiikki on ollut intohimoni pienestä pitäen. Minulla on eläviä muistoja siitä, kun rakennuspalikka toimi mikrofoninani, peitosta, joka oli esiintymislavani ja show’sta, jota pidin kaikille, jotka vaan kuuntelivat. Halusin olla Tom Jones ja minulla oli oma varietee! Lopulta rakkauteni kitaransoittoon vei voiton, joten opiskelin Berklee College of Musicissa Bostonissa ja haaveilin kitaristin urasta.

Paul Stewart image 1

Berkleessä osallistuin johdotusjärjestelmien rakentamiseen, mikä vei minut musiikkiteollisuuden tekniseen puoleen. Kämppäkaverini oli korjausteknikko audioyrityksessä, joten en voinut välttyä altistumasta aiheelle päivittäin. Ennen kuin tajusinkaan, olin mukana tekemässä korjauksia, opin kaapeloinnista ja tutustuin eri puolilla Bostonia sijaitseviin studioihin. Olin hämmästynyt alueelta löytyvien fantastisten audioyritysten lukumäärästä. Ajan kuluessa huomasin olevani täysin uppoutunut äänitysjärjestelmien suunnitteluun, myyntiin ja rakentamiseen. Kun minulle tarjoutui tilaisuus tulla Genelec Inc:in tuotespesialistiksi, tiesin, että se oli juuri minulle sopiva paikka.

Työskentely Genelecin markkinoinnin ja sosiaalisen median puolella on yksi työni nautinnollisimmista osista – ja toisinaan myös päivien humoristinen kevennys. Videoilla voin esitellä Geneleciä ja sen tuotteita samalla kun sisäinen esiintyjäni pääsee valloilleen. Informatiivisen sisällön luominen on erinomainen tapa olla yhteydessä asiakkaisiin ja pitää heidät ajan tasalla viimeisimmistä uutisistamme.

Instagramissa meillä on säännöllisesti erikoisjakso nimeltä ”Tech Tuesdays”. Siinä perehdymme syvällisesti audioalan eri näkökulmiin ja tarjoamme arvokasta tietoa sekä vinkkejä seuraajillemme. Toinen sarjamme ”Live from the Cave” on myös ollut suuri hitti. On ollut uskomattoman antoisaa olla mukana näissä projekteissa, ja se on antanut minulle mahdollisuuden käyttää luovuuttani sekä olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ympäri maailmaa.

Paul Stewart image 2

Yksi henkilökohtaisista kohokohdistani lähes kahden vuosikymmenen aikana Genelecillä oli tavata edesmennyt Ilpo Martikainen, yrityksen perustaja. Ensikohtaamisemme oli eräillä messuilla, jolloin hän tuli luokseni, esitteli itsensä ja halusi kuulla lisää minusta. Se keskustelu teki suuren vaikutuksen ja osoitti minulle, että olin osa organisaatiota, joka välittää sen ihmisistä.

Ihailen kaikkia Genelecin arvoja, erityisesti vastuullisuutta ja kestävän kehityksen mukaisia periaatteita. Kestävä kehitys pitää sisällään ajatuksen energiatehokkuudesta, ekologisuudesta ja pitkäikäisyydestä. Yritykselle, joka on toiminut vuodesta 1978 lähtien, nämä periaatteet ovat edelleen ensiarvoisen tärkeitä ja aina toimintojen lähtökohtana. Työskentely yrityksessä, joka seisoo tuotteensa takana, on minulle ylpeyden aihe. Me Genelecillä olemme tiivis perhe ja toivotamme myös sinut tervetulleeksi osaksi sitä!

Paul Stewart image 3


Terveisiä työkaverilta:

Kun tulin työhaastatteluun, esittelit ystävällisesti minulle toimistoa, Genelecin tuotesarjat ja annoit vielä Genelecin Acoustitapen kotiin vietäväksi. Sen kokemuksen perusteella tiesin, että tämä oli yritys, jossa halusin työskennellä.

Aina positiivinen asenteesi ja intohimosi työhösi sekä yhdessä luomamme videot ja muut markkinointiprojektit motivoivat myös minua ja tekevät työstämme hauskaa ja palkitsevaa.

Odotan aina innolla uusia projektejamme!

Kollegasi Eric Daubney