GLM-ohjelmisto

Jo yli 15 vuoden ajan GLM™-ohjelmisto on työskennellyt SAM™-studiomonitorien ja -subwoofereiden kanssa minimoidakseen huoneakustiikan haitalliset vaikutukset äänenlaadussa ja taajuustasapainossa – jotta sinun äänityksesi kuulostaisivat loistavilta paikasta riippumatta. GLM 4.2 sisältää uuden, tehokkaan GRADE-raportin, joka laajentaa GLM:n ominaisuuksia erittäin tarkan järjestelmäkalibroinnin lisäksi syvälliseen huone- ja järjestelmäanalyysiin.

LATAA GLM 4.2

Hukassa akustiikan kanssa?

Jos miksauksesi eivät välity oikein muilla kaiutinjärjestelmillä, se voi johtua monitorien ja huoneen yhteisvaikutuksena syntyvästä vääristyneestä taajuusvasteesta, joka on kaukana neutraalista ja tasaisesta. Vääristynyt taajuustasapaino studiokuuntelussa voi tuottaa vääriä ratkaisuja eikä lopputulos kuulosta oikealta studion ulkopuolella.

GLM 4:n tyylikäs käyttöliittymä ja sen lukuisat yhteensopivat ominaisuudet Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmien kanssa nopeuttavat työtäsi ja auttavat sinua luomaan totuudenmukaisia miksauksia.

Vapauta luovuutesi

GLM 4 -ohjelmisto kytkee saumattomasti yhteen Genelecin älykaiuttimien ja subwoofereiden sisäisen signaalinkäsittelyn, pienimmästä 8320A-mallista massiiviseen 1236A-malliin saakka. GLM 4:n mittamikrofonilla voit analysoida huoneesi akustiikan, jonka jälkeen AutoCal 2 -algoritmi laskee tarvittavat taajuuskorjaukset, tasonsäädöt ja viivekorjaukset jokaiselle monitorille ja subwooferille. Myös subwooferin jakotaajuus ja vaihesäätö asetetaan automaattisesti. Automaattisen säädön jälkeen voit vapaasti tehdä manuaalisia muutoksia korjauksiin ja näin hienosäätää lopputuloksen juuri sinulle sopivaksi.

GLM 4.2 kalibroi yhtä hyvin niin suuret kuin kompaktimman kokoiset järjestelmät. Sen uudet Calibration Group ID - ja Subwoofer Group ID -ominaisuudet parantavat niin ikään monitorien kalibrointia symmetriaryhminä ja tukevat subwoofereiden yhteiskäyttöä. Joten jos haluat parhaan mahdollisen kuuntelutarkkuuden akustiikaltaan erinomaisessa huoneessa, tai jos työskentelet haastavassa, akustisesti epäedullisessa huoneessa, GLM 4.2 on työkalusi.

GRADE-raportin käyttöönoton myötä voit parantaa akustiikkaa tai näyttää yksityiskohtaiset mittaukset akustiikan ammattilaiselle, sillä GLM 4:llä luot täydellisen analyysin huoneestasi ja monitorijärjestelmästäsi. Raportti tunnistaa akustiikkaan liittyvät haasteet ja neuvoo niiden ratkaisemisessa, auttaen sinua hienosäätämään huoneen akustiikkaa, monitorien ja kuuntelupaikan sijoittelua, optimoimaan bassonhallintaa ja varmistamaan yhteensopivuus ITU-R BS.1116 -suosituksiin.

Täydellinen hallinta

Eikä siinä vielä kaikki! Kun olet optimoinut monitorien suorituskyvyn huoneeseesi sopivaksi, GLM toimii päivittäisessä käytössä monipuolisena ohjauslaitteena, jossa voit valita käyttöön eri monitoreja, säätää tarkasti halutun kuunteluvoimakkuuden ja paljon muuta.

Muotoilija Harri Koskinen on ollut mukana luomassa GLM 4 -ohjelmiston helppokäyttöistä ja virtaviivaista käyttöliittymää. Harrin kädenjälki näkyy kuusikulmaisissa muodoissa, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnon muodoista ja orgaanisesta kasvusta, aivan kuten GLM 4 kasvaa ja kehittyy sinun työsi mukana. GLM toimii kymmenellä eri kielellä, mukaan lukien suomi. Myös käyttöliittymän ulkoasu voidaan vaihtaa tumman tai vaalean teeman mukaiseksi.

Ottamalla käyttöön MIDI-etäohjauksen, GLM 4.2 luo nopeamman ja sujuvamman monitorien ohjauskokemuksen sekä DAW-laitteilla että ohjainten säätimillä ja kytkimillä, mahdollistaen tärkeimpien toimintojen sujuvan hallinnan, mukaan lukien äänenvoimakkuus, äänenvoimakkuuden esiasetukset, bassonhallinta ja monitoriryhmävalinnat.

Oletpa kokenut GLM-käyttäjä tai GLM 4:n parissa vasta ensimmäistä kertaa, ohjelmisto on täysin vapaasti ladattavissa alla olevasta linkistä.

Valmiina verkottumaan

GLM-ohjelmiston käyttöä varten tarvitset GLM-käyttöpakkauksen (8300-601), jotta voit ohjata SAM-älykaiuttimia. Pakkaus sisältää GLM-verkkosovittimen, 8300A-mittamikrofonin, 1,8 metrin USB-kaapelin ja pika-asennusoppaan. Verkkosovitin liitetään Mac- tai PC-tietokoneeseen sarjan mukana tulevalla USB-kaapelilla ja monitoreihin 5 m:n ethernet-kaapelilla, joka toimitetaan jokaisen SAM-monitorin ja subwooferin mukana.

GLM 4 ei voi hallita perinteisiä Genelecin analogisia kaiuttimia. Jos käytät meidän perinteisiä aktiivikaiuttimiamme, muista säätää niiden takapaneelin DIP-kytkimet, sen jälkeen kun olet sijoittanut ne huoneeseesi, jotta saat neutraalin taajuusvasteen. Täydelliset ohjeet löytyvät kaikista käyttöoppaistamme.

Käytä GLM 4:n kalibrointitoimintoja:

- Säädä automaattisesti monitorijärjestelmän taajuusvastetta, viivettä ja äänitasoja.
- Säädä, muokkaa ja tallenna asetuksia vapaasti.
- Luo ja kasvata järjestelmäkokonaisuuksia, jotka sopivat kaikentyyppisille stereo-, monikanava- tai immersiivisille 3D-ääniformaateille.
- Tutki huoneen vastetta tekemällä mittauksia eri paikoista.
- Nauti tasaisen suorituskyvyn ja tarkan monitoroinnin eduista missä tahansa tuotantoympäristössä.

Käytä GLM 4:n monitorien ohjausta:

- Vaihda useiden monitoriryhmien välillä käyttämällä samaa DAW-laitetta.
- Aktivoi soolo-, mykistys- ja standardien mukaisesti kalibroidut kuuntelutasot.
- Ota käyttöön bassonhallinta tai koko järjestelmän viiveasetukset.
- Vaihtele kalibroitujen kuuntelupaikkojen välillä.
- Hallitse ja ohjaa yli 80:tä Genelecin monitoria ja subwooferia.

Käytä GLM 4:n GRADE-raporttia:

- Luo täydellinen analyysi huoneesi ja monitorijärjestelmäsi suorituskyvystä alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti, mukaan lukien ITU-R BS.1116 -suositukset.
- Näe perusteelliset huone- ja järjestelmämittaukset, mukaan lukien taajuusvasteen tarkkuus, aikaisen ja myöhäisen äänen määrä kuuntelupaikalla, äänen saapumisajan erot ja aikaisten heijastusten rakenne.
- Paranna kuunteluhuoneen akustiikkaa, monitorien ja kuuntelupaikan sijoittelua ja optimoi bassonhallinta.
- Tee parannuksia kuunteluasetuksiisi GRADEn neuvojen perusteella.

Lue lisää GRADEsta ›

Systeemin komponentit

System Components

Lataa GLM

Lataa viimeisin versio GLM-ohjelmistosta kirjautumalla sisään MyGenelec-tilillesi.

Mikäli sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen ilmaiseksi täällä:MyGenelec-sivustolle

Using GLM | Walkthrough

Using GLM | The foundations

Using GLM | Controlling GLM with MIDI

Using GLM | GRADE Room Acoustic Report

Using GLM | Accounts and product registration

Using GLM | Calibration Group IDs


Genelec

GLM-käyttöpakkaus

Värivaihtoehdot:
Pakkaus sisältää:

Pika-asennusopas
GLM-verkkosovitin
USB-kaapeli
Genelec 8300A -mittamikrofoni ja pidike 3/8" ja 5/8" kierteisiin

Genelec

GLM-käyttöpakkaus

Värivaihtoehdot:

Referenssejä

Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa