null Genelec vieraili rocklegenda Ville Valon kotistudiossa

Genelec vieraili rocklegenda Ville Valon kotistudiossa


Tapasimme äskettäin Ville Valon, yhden Suomen menestyneimmistä kansainvälisistä artisteista, joka on julkaisemassa 13. tammikuuta odotetun debyyttialbuminsa ”Neon Noir” uudella artistinimellään VV.

Tuleva levy merkitsee uutta lukua Villen maineikkaalla uralla, jonka aikana hänestä on tullut yksi maailman tunnetuimmista rock-tähdistä HIMin laulajana, perustajäsenenä ja Love Metallin pioneerina. HIM oli ensimmäinen suomalainen bändi, joka saavutti kultalevyn Yhdysvalloissa.

Yli kymmenen miljoonan myydyn HIM-levyn lisäksi Ville on tehnyt yhteistyötä muiden suurten nimien kanssa, kuten Bloodhound Gang, Apocalyptica, The 69 Eyes ja The Mission. Vuonna 2017, pian HIMin lopettamisen jälkeen, Ville toteutti haaveensa laulaa rock'n'roll-legenda Agentsien kanssa. Tuon yhteistyön tuloksena syntyi platinaa myynyt albumi "Ville Valo & Agents".

Genelecin "The Art of Creating in Your Space" -videohaastattelusarjassa pääsemme kurkistamaan Villen vaikuttavaan kotistudioon, joka on varustettu Genelecin 8341 Smart Active -monitoreilla ja 7360 subwooferilla. Tämä studio on paikka, jossa Ville on kokenut elämänsä vapauttavimman - ja omien sanojensa mukaan myös traumaattisimman - luovan prosessin debyyttilevynsä parissa. (Mutta ei huolta, hän on kunnossa!)

Ville kertoo, että hän halusi laulamisen lisäksi soittaa ja äänittää kaikki instrumentit Neon Noir -levyllä ja siten hallita täydellisesti sen syntyä pienimmistä yksityiskohdista alkaen. Koko luomisprosessi oli henkistä vuoristorataa, johon piti antautua täysin ja jota hän uumoilee purkavansa vielä tulevina vuosina. On kuitenkin selvää, että hän ei missään nimessä kadu soololevyn tekemistä, ja musiikilliset tulokset puhuvat puolestaan. Hän kertoo kokemuksestaan ihailtavan avoimesti ja osuu asian ytimeen, sillä tuleva levy on puhdasta Ville Valoa, ilman kompromisseja.

Katso Villen haastattelu alta:


Ville Valo interview - The Art of Creating in Your Space


Liittyvät tuotteet


Tuotteet

2 x 8341A

1 x 7360A