Jolie’s voitti MONDO*DR Awards -gaalassa parhaan baarin palkinnon

null Jolie’s voitti MONDO*DR Awards -gaalassa parhaan baarin palkinnon

Jolie’s voitti MONDO*DR Awards -gaalassa parhaan baarin palkinnon

Ylpeänä voimme kertoa, että Mumbaissa sijaitseva luksusklubi Jolie's on kruunattu parhaaksi baariksi Mondo*DR -palkintogaalassa Las Vegasissa. Yhteensä yli 40:llä Genelecin aktiivikaiuttimella ja subwooferilla varustettu Jolie's tarjoilee asiakkailleen hienoimpia artesaaniruokia, cocktaileja ja kulttuurielämyksiä. Upea klubi on kooltaan hulppeat 20 000 m².

MONDO*DR -lehden järjestämä MONDO*DR Awards -gaala pidettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017, ja sen tarkoitus on palkita ja juhlia viihdemaailman parhaita asennusprojekteja ympäri maailmaa. Asiantuntijaraati koostuu riippumattomista tuomareista sekä aiemmista palkintojen saajista ja se valitsee voittajat kaikkiaan 13:ssa eri kategoriassa.

Jolie’sin äänentoistojärjestelmän asensi Pandam Professional Audio, Genelecin paikallinen maahantuoja ja kumppani. Projekti vietiin läpi erittäin tiukassa aikataulussa 20 päivän aikana. Järjestelmä sisältää S360A- ja 8010A-kaiutinmalleja, joita on täydennetty neljällä 7382A-subwooferilla.

"Tehtävä oli valtavan kokoinen, mutta pyrimme tarjoamaan Jolie’sille parhaan mahdollisen lopputuloksen", kommentoi Prashant Damle Pandam Professional Audiosta. "Meitä auttoi suuresti, että Jolie'sin tiimi oli niin yhteistyökykyinen. Ilman tällaista selkeää viestintää tavoitetta olisi ollut vaikea saavuttaa tiukan aikataulun puitteissa."

Manish Rathi, Jolie’sin varatoimitusjohtaja, vahvistaa onnistuneen yhteistyön: “Työskentely Pandam Professional Audion tiimin kanssa oli erittäin helppoa – alusta loppuun saakka. Tiimin ammattitaito tämän projektin suhteen oli moitteetonta. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen!”

Genelec haluaa kiittää lämpimästi kaikkia projektiin osallistuneita ja erityiskiitokset myös MONDO*DR Awards -tuomaristolle tästä hienosta palkinnosta.

Lue lisää Jolie’sta referenssisivultamme (englanniksi).

Uutisnostot