Genelec on ehdolla kahdessa kategoriassa vuoden 2022 AV Awards -gaalassa

null Genelec on ehdolla kahdessa kategoriassa vuoden 2022 AV Awards -gaalassa

Genelec on ehdolla kahdessa kategoriassa vuoden 2022 AV Awards -gaalassa

Olemme erittäin iloisia voidessamme kertoa, että Genelec on jo kolmatta vuotta peräkkäin valittu arvostetun AV Awards -gaalan finalistien joukkoon.

Tänä vuonna olemme ehdolla ”Manufacturer of the Year” (vuoden valmistaja) -kategoriassa, jonka voitimme vuonna 2021, ja ”Corporate Project of the Year” (vuoden yritysprojekti) -kategoriassa Supercellin pääkonttoriin tehdyllä, lähes 500 kaiutintamme sisältävällä asennusprojektilla.

AV Magazine -lehden asiantuntijaraati tulee arvioimaan tämän vuoden ”Manufacturer of the Year” -ehdokkuuttamme sen perusteella, kuinka olemme jatkaneet ja kehittyneet viime vuodesta, kun saavutimme voiton mm. työpaikkakulttuurimme, teknisten innovaatioidemme ja kestävän kehityksen periaatteidemme ansiosta. Me Genelecillä pidämme tärkeänä, että vastuullisten toimintatapojen lisäksi ennakoimme, tunnistamme ja omaksumme uusia työskentelytapoja. Sen vuoksi olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme jälleen ehdolla kymmenen vaikuttavan yrityksen kanssa, jotka kaikki auttavat asettamaan globaaleja standardeja AV-alalle.

Olemme tietenkin ylpeitä kaikista asennusprojekteistamme, mutta joissakin on ylimääräinen "vau-tekijä", jota ei yksinkertaisesti voi kiistää, kuten upeassa AV-asennuksessa Supercellin pääkonttorissa Helsingissä. Ennen lopullisen päätöksen tekemistä raati arvioi mobiilipelijätin uuden asennuksen tarkastelemalla itse järjestelmää, sen rakennustapaa, sen sisältämiä innovaatioita, vastuullisuuden huomioimista ja muita asennuksen etuja. Yli 300 Smart IP -kaiutinta sisältävä kunnianhimoinen mutta ympäristötietoinen projekti oli mahdollinen, koska Genelec Smart IP -kaiuttimet käyttävät vain vähän virtaa, ne voidaan yhdistää yhden kaapelin avulla, ja ne hyödyntävät sisäänrakennettua signaalinkäsittelyä. Smart IP -kaiuttimien lisäksi Supercell toi tähän asennukseen lähes 200 käytettyä Genelec-kaiutinta vanhoista toimitiloistaan.

AV Awards on vertaansa vailla oleva AV-alan tapahtuma, joka asettaa alan korkeimmat standardit ja esittelee parhaimpia käytäntöjä sekä uusimpia innovaatioita. Vuodesta 1999 lähtien järjestetyssä tapahtumassa palkintojenjako on ollut keskeisessä asemassa, sillä tapahtumassa halutaan jakaa tunnustuksia niin henkilöiden, yritysten, teknologioiden kuin projektienkin erinomaisille saavutuksille AV-, tapahtuma- ja tuotantoalalla. AV Awards -palkinnot ovat aidosti riippumattomia, arvokkaita ja läpinäkyviä tunnustuksia. Arviointiprosessit ja kategoriat auditoidaan vuosittain, jolla varmistetaan kilpailutöiden reilu ja asianmukainen arvostelu.

Tämän vuoden AV Awards -gaala järjestetään Lontoossa 4. marraskuuta – pysy siis kuulolla!

Lopuksi haluamme toivottaa kaikille kollegoillemme onnea finaaliin!

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Uutisnostot