Genelec voitti Manufacturer of the Year -palkinnon AV Awards -gaalassa

null Genelec voitti Manufacturer of the Year -palkinnon AV Awards -gaalassa

Genelec voitti Manufacturer of the Year -palkinnon AV Awards -gaalassa

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme voittaneet tämän vuoden AV Awards -gaalassa Manufacturer of the Year -palkinnon (vuoden valmistaja).

Olemme erityisen ylpeitä, koska tämä on jo kolmas AV Awards -palkintomme kahden vuoden sisällä, sillä viime vuonna voitimme Audio Technology ja Green Business -sarjoissa (äänitekniikka ja vihreä liiketoiminta).

Lähes 50-vuotiaan AV Magazine -lehden järjestämä vuotuinen gaala on AV-, tapahtuma- ja tuotantoalan arvostettu huippuosaajien juhla- ja palkitsemistilaisuus.

Tuomaristo valitsi meidät vuoden valmistajaksi useiden osa-alueiden saavutuksien perusteella, mm.

• Tekniset innovaatiot
• Asiakastyytyväisyys
• Työntekijöiden koulutus
• Monimuotoisuus ja tasa-arvo
• Työpaikkakulttuuri
• Kestävän kehityksen periaatteet

AV Awards -palkintoja on jaettu vuodesta 1999 lähtien ja ne ovat saaneet maailmanlaajuista kiitosta parhaiden käytäntöjen edistämisestä, standardien tason nostamisesta sekä kykyjen ja innovaatioiden tunnustamisesta alalla. Arviointiprosessi ja kategoriat auditoidaan vuosittain, jolla varmistetaan kilpailutöiden reilu ja asianmukainen arvostelu. Tämä tarkoittaa, että se on aidosti riippumaton, arvokas ja läpinäkyvä tunnustus.

Haluamme kiittää koko tiimiämme huikeasta panostuksestaan, jonka vuoksi Genelec on saavuttanut alansa johtavan aseman, AV Awards -tiimiä tästä tunnustuksesta ja vieraanvaraisuudesta sekä kaikkia AV-tuotteiden käyttäjiämme heidän uskomattomasta tuestaan. Lisäksi haluamme onnitella muita tämän vuoden voittajia, jotka löytyvät tästä linkistä.

Voit lukea lisätietoja Genelecin AV-tuotteista: www.genelec.fi/av-asennus

Uutisnostot