Genelec julkaisee InfoComm 2024 -messuilla 3440A Smart IP PoE -subwooferin AV-asennuskäyttöön

null Genelec julkaisee InfoComm 2024 -messuilla 3440A Smart IP PoE -subwooferin AV-asennuskäyttöön

Genelec julkaisee InfoComm 2024 -messuilla 3440A Smart IP PoE -subwooferin AV-asennuskäyttöön

Esittelyssä täysin uudenlainen PoE-subwoofer.

Genelec, johtava ammattilaiskaiuttimien valmistaja, laajentaa Smart IP -asennuskaiutinperhettään esittelemällä InfoComm 2024 -messuilla uraauurtavan 3440A-PoE-subwooferin. 3440A täydentää Smart IP -kaiutinten valikoimaa, joka koostuu seinä-, katto- ja riippukaiutinmalleista ja tarjoaa eri kuunteluetäisyyksille skaalautuvan äänentoistoratkaisun, jossa yhdistyy erinomainen äänenlaatu ja vaivaton liitettävyys. 3440A julkaisun myötä Smart IP -perhe on entistäkin joustavampi ja turvallinen valinta asennetun äänentoiston sovelluksiin kaikkialla.

2019 julkaistun Smart IP -kaiutinperheen tehonsyöttö, audioliitäntä ja asetusten hallinta tapahtuu normaalin tietoverkkokaapelin avulla. Kaiuttimet on helppo liittää IP-verkkoon ja niiden äänenlaatu on studiolaatuisen puhdas, puheen ymmärrettävyys erinomainen ja äänen suuntaavuusalue kattava. Kaiuttimet tukevat Dante- ja AES67-audioformaatteja ja saavat käyttötehonsa PoE/PoE+ Power-over-Ethernet-teknologiaa käyttäen.

Smart IP Online Launch main image

Saman RJ45-liittimen kautta 3440A vastaanottaa ääntä IP-verkosta (audio-over-IP) ja sen asetukset ovat asetettavissa Genelecin Smart IP Manager -ohjelmiston avulla. Smart IP Manager on edistynyt ohjelmistotyökalu, jolla voidaan konfiguroida lähes rajaton määrä huoneita, kaiutinvyöhykkeitä, yksittäisiä kaiuttimia ja audiokanavia. Ohjelmisto sisältää työkalut kaiutinjärjestelmän organisointiin, kaiuttimien tilan seurantaan, monipuoliseen huonevasteen korjailuun mukaan lukien 3440A-subwooferin ja muun järjestelmän välisen jakotaajuuden asettaminen. Julkinen API-ohjelmointirajapinta kaiuttimissa ja jatkuvasti laajeneva automaatioajurien määrä helpottaa Smart IP -järjestelmän integroimista automaatiojärjestelmiin.

3440A:n mitat ovat 475 x 475 x 220 mm, paino 14,5 kg ja sen kompakti rakenne kätkee sisälleen 165 mm:n kaiutinelementin ja tehokkaan 70 W D-luokan vahvistimen ja kaksi refleksiporttia, jotka tuottavat puhdasta ja hallittua matalien taajuuksien suorituskykyä 35-120 Hz:n taajuusalueella. 3440A:n patentoitu virtalähde tuottaa vaikuttavan 106 dB:n hetkellisen maksimiäänenpaineen. Genelecin Intelligent Signal Sensing (ISS) -toiminto asettaa subwooferin lepotilaan, kun ääntä ei havaita tiettyyn aikaan.

3440A PR Image 3

3440A-subwooferin aktiivikaiutinrakenne on suorituskyvyn kannalta optimaalinen, eikä erillistä tehovahvistinta, sen kaapelointia ja asennuspaikkaa tarvita. IP-tietoverkossa välitettävän audio-signaalin lisäksi 3440A toistaa Euroblock-liittimeen liitettävää analogista audiosignaalia, esimerkiksi hätäkuulutussovelluksissa ja mahdollistamaan analogisen äänilähteen käyttö IP-verkon kautta ohjatussa järjestelmässä.

3440A on saatavana mustana ja valkoisena ja sulautuu mihin tahansa ympäristöön. Se voidaan sijoittaa lattialle ja asentaa seinälle tai kattoon lisävarusteena saatavan tukevan kiinnikkeen avulla. 3440A on suunniteltu, valmistetaan ja testataan Genelecin tehtaalla Iisalmessa ja se tarjoaa luotettavaa suorituskykyä vuosikymmeniksi, myös haastavissa asennusympäristöissä. Genelecin pitkäjänteisen teknisen tuen ansiosta Smart IP -kaiutinratkaisu on turvallinen ja pitkäikäinen investointi kaikissa AV-asennusprojekteissa.

"Kun kaiutinmallien määrä kasvoi, oli selvää, että PoE-subwoofer tekisi Smart IP -perheestä entistäkin kattavamman ratkaisun premiumtason AV-asennuksiin", kommentoi Genelecin AV-segmentin päällikkö Kati Pajukallio. "3440A yhdistää puhtaan ja tarkan matalien taajuuksien toiston korkeaan suorituskykyyn. Liitettävyys tietoverkon avulla tekee käytöstä helppoa. Uskomme, että Smart IP -perhe ja sen uusin jäsen toivotetaan AV-alalla lämpimästi tervetulleeksi ympäri maailmaa."

3440A julkaistaan Las Vegasissa 12.−14. heinäkuuta InfoComm 2024 -messuilla Genelecin osastolla #C5034.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.genelec.com/smart-ip

Uutisnostot