Katto- ja Seinäkaiuttimet

Nykypäivänä sekä asuintaloissa ja -huoneistoissa, että julkistilojen äänentoistoprojekteissa halutaan saavuttaa laadukas äänentoistojärjestelmä, mutta kaiuttimien ei haluta olevan näkyvillä. Genelecin seinään tai kattoon upotettavat aktiivikaiuttimet ovat ratkaisu näihin kohteisiin.

Useimmissa tapauksissa rakenteeseen upotettavissa passiivikaiuttimissa tehdään äänenlaatuun vaikuttavia kompromisseja etenkin kotelorakenteeseen. Joissain tapauksissa kaiuttimessa ei ole koteloa ollenkaan, vaan kaiuttimen käyttäytyminen riippuu seinärakenteesta. Genelecin rakenteeseen upotettavien aktiivikaiuttimien elektroakustisessa suunnittelussa näkyy pitkä kokemus ammattitarkkailukaiuttimien suunnittelusta. Upotettavat kaiuttimet vastaavatkin suorituskyvyltään studiokaiuttimiamme.

Vahvistin ja muu elektroniikka on erillisessä moduulissa, joka voidaan räkkiasentaa esimerkiksi talon tekniseen tilaan. Tämän ansiosta tuotteiden asentaminen on helppoa ja joustavaa vaativissakin kohteissa.

Katto- ja seinäasennuskaiuttimien monipuoliset säätöominaisuudet helpottavat äänentoistojärjestelmän toteuttamista akustisesti haastavissa huonetiloissa. Kattoon ja seinään upotettavien kaiuttimien suojaverkot ja kehykset voidaan maalata, jolloin ne saadaan sulautumaan ympäristöönsä lähes huomaamattomasti.

Tilaa syöte RSS - Katto- ja Seinäkaiuttimet