G-sarjan Aktiivikaiuttimet

Genelecin G-sarjan aktiivikaiuttimet on kehitetty laatutietoisille kotikäyttäjille. Ne on suunniteltu äärimmäisen laadukkaaksi kokonaisuudeksi, jossa kaiutin sisältää myös elementtikohtaiset tehovahvistimet.

Genelecin G-sarjan aktiivikaiuttimissa orgaaninen, pyöristetty muoto yhdistyy tarkkaan äänentoistoon. Koska Genelecin aktiivikaiuttimet on suunniteltu yhtenä integroituna kokonaisuutena, sisältäen itse kaiuttimen sekä vahvistimet että muun elektroniikan, niiden äänenlaatu on parempi ja maksimiäänenvoimakkuus on suurempi kuin vastaavan kokoisilla perinteisillä passiivikaiuttimilla. Genelecin aktiivikaiuttimet ovat myös luotettavuudeltaan parempia kuin passiivikaiuttimet.

G-sarjan kaiuttimien muotoilua ei ole suunniteltu pelkästään ulkonäköä ajatellen. Itse asiassa muoto on syntynyt Genelecin tuotekehityksen ja palkitun teollisen muotoilijan Harri Koskisen yhteistyön tuloksena ja sillä on monia etuja. Kaiutinkotelon terävät kulmat aiheuttavat diffraktiota, eli haitallisia heijastuksia akustisista epäjatkuvuuslinjoista, joka vääristää kaiuttimen ääntä. Genelecin G-sarjan koteloiden pyöreät kulmat ja kaarevat muodot minimoivat diffraktion, jolloin tuloksena on erittäin selkeä ääni ja loistava erottelukyky ja tarkka stereokuva. Genelecin Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain yhdistyy saumattomasti koteloon ja se on yhteensovitettu tarkasti diskanttielementin kanssa, jotta sekä basso- että diskanttielementtien suuntakuviot olisivat yhdenmukaiset jakorajataajuudella. 

Kaiken tämän tuloksena on kaiutin, jonka äänenväri on luonnollinen laajalla kuuntelualueella. Suuntaavuuskäyttäytymistä hallitaan tarkasti, jotta ääntä säteilisi mahdollisimman paljon suoraan kohti kuuntelualuetta, jolloin kaiutin toimii hallitusti myös akustoimattomissa ympäristöissä.

Tilaa syöte RSS - G-sarjan Aktiivikaiuttimet