F-sarjan Aktiivisubwooferit

Genelecin sisustusystävälliset F-sarjan subwooferit on suunniteltu täydentämään Genelecin G-sarjan aktiivikaiuttimia silloin, kun tarvitaan voimakkaampaa alabassotaajuuksien toistoa.

Harri Koskisen muotoilema ja Genelecin tuotekehityksen suunnittelema F One aktiivisubwoofer voitti Fennia Prize -palkinnon vuonna 2009 ja sen isoveli F Two perustuu samaan muotokieleen. Niiden liittimet ja elementti on piilotettu subwooferin alle, jolloin kokonaan metallisen kotelon puhdas muoto säilyy ehjänä. Molemmissa malleissa on liittimet sekä tarvittava elektroniikka 5.1 -kanavaisen järjestelmän bassonhallintaan, sekä monipuoliset säätömahdollisuudet jotta subwoofer saadaan integroitua täydellisesti sekä pääkaiuttimiin että huoneakustiikkaan.

Koska Genelecin aktiivisubwooferit suunnitellaan kokonaisuutena, joka sisältää laadukkaan elementin sekä vahvistimen ja muun elektroniikan, niiden äänenlaatu on parempi ja maksimiäänenpaine on korkeampi kuin vastaavan kokoisilla passiivisubwoofereilla. Lisäksi Genelecin aktiivisubwoofereiden luotettavuus on huippuluokkaa.

Sisäänrakennetun tehovahvistimen ansiosta Genelecin aktiiviset subwooferit voidaan kytkeä suoraan useimpiin esivahvistimiin, tietokoneiden äänikortteihin, mobiililaitteisiin ja muihin linjatasoisiin äänilähteisiin. Intelligent Signal Sensing (ISS™) -toiminnallisuus vähentää merkittävästi subwoofereiden virrankulutusta asettamalla laitteet valmiustilaan kun niitä ei käytetä. Genelecin ammattiaudiojuuret näkyvät tuotteen laadussa, suorituskyvyssä ja materiaaleissa. F-sarjan aktiivisubwoofereiden kotelot on valmistettu painevaletusta alumiinista ja syvävedetystä teräksestä.

Genelecin F-sarjan aktiivisubwooferit ovat kestäviä, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä.

Tilaa syöte RSS - F-sarjan Aktiivisubwooferit