Audioakatemian elokuvamiksaus- ja masterointikurssi

null Audioakatemian elokuvamiksaus- ja masterointikurssi

Audioakatemian elokuvamiksaus- ja masterointikurssi

18. - 19.5.2024

Tervetuloa Audioakatemian elokuvamiksaus- ja masterointikurssille Kalevala Studioille 18-19.5.2024.

Genelec on mukana tukemassa kaksipäiväistä kurssia, joka antaa jo edistyneelle elokuvaäänen parissa toimivalle äänisuunnittelijalle, oli kyseessä sitten pitkä elokuva tai sarjaelokuvat, valmiuksia tehdä valistuneita ratkaisuja miksausprosessissa sekä ymmärtämään äänisuunnittelun koko ketjua miksauksen näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa miksaajan ammatista ja miksaamisesta yleisesti kiinnostuneiden osaamista. Koulutus koostuu käytännön esimerkeistä ja harjoituksista, ja koulutukseen osallistuvat saavat hyviä kontakteja kotimaisiin miksaamoihin.

Opettajina toimivat miksaajat Sami Sarhamaa ja Pietu Korhonen. Vierailevina opettajina mukana ovat akustikko ja elokuvateatteriäänentoiston suunnittelija Janne Riionheimo, elokuvaohjaaja Mika Taanila sekä jälkituotantokoordinaattori Jukka Kujala.

Audioakatemian kurssit ovat kaikille avoimia, maksullisia tapahtumia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: www.audioakatemia.fi

www.instagram.com/kalevalastudio

www.kalevalastudio.fi


Mikä on Audioakatemia?

Kalevala Studio Oy ja Kinos Rentals Oy ovat perustaneet elokuva- ja tv-äänen osaamista edistävän täydennyskoulutuskokonaisuuden nimeltään Audioakatemia.

Kalevalastudio on äänen jälkitöihin ja miksaukseen erikoistunut studio, ja Kinos Rentals on kalustovuokraamo ja osaamiskeskus, jolla on vankka kenttä-äänityksen osaaminen ja kalusto.

Audioakatemia toteuttaa elokuva- ja tv-äänen koulutuskokonaisuuksia, joita järjestetään ammattiympäristössä, ammattikalustolla ja kokeneiden ammattilaisten johdolla. Kurssien opetusohjelmaa, toteutumista, markkinointia ja raportointia koordinoi ääni- ja opetusalan ammattilaisista koostuva akatemian koulutusjaosto. Pedagogisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa elokuvataiteen maisteri ja pitkän linjan opetusammattilainen Ilkka Väisänen.

Vuosien 2024 ja 2025 aikana audioakatemia järjestää yhteensä kuusi koulutuskokonaisuutta.

Audioakatemian tapahtumat ovat kaikille avoimia, maksullisia tapahtumia. Ilmoittautuminen sähköpostitse -> info@audioakatemia.fi

Kurssit ovat ammattilaisille verovähennyskelpoista ammatillista kouluttautumista.