8361 SAM™ -studiomonitori

The Ones -malliston uusi lippulaiva, studiomonitorien ehdotonta huippua.

The Ones -sarjan suurimman mallin erittäin laaja dynamiikka, ylivoimaiset suuntaavuusominaisuudet ja stereokuva yhdistettynä 118 desibelin maksimiäänenpaineeseen tekevät siitä sopivan pieniin ja keskisuuriin studioihin ja jopa viiden metrin kuunteluetäisyydelle.  

8361:n kaikki kaiutinelementit ovat uusia: kaksi bassoelementtiä, jotka pystyvät suureen äänenpaineeseen erittäin pienellä särötasolla ja uusi Minimum Diffraction Coaxial (MDC) – koaksiaalielementti. Diskantti- ja keskiäänielementistä koostuva koaksiaalielementti tarjoaa hyvän suuntaavuuden, pienen särön ja jopa 40 kilohertsiin ulottuvan toiston. Koaksiaalielementin muoto liittyy saumattomasti koko 8361:n etuosan peittävän Directivity Control Waveguide (DCW) -suuntaimen muotoon. Erittäin suurikokoisen suuntaimen ansiosta toisto pysyy värittymättömänä poikkeuksellisen laajalla kuuntelualueella.

Kuten muutkin The Ones -sarjan aktiivikaiuttimet, 8361 vähentää kuunteluväsymystä ja mahdollistaa oikeiden ja johdonmukaisten päätösten tekemisen pitkissäkin työsessioissa. Kuunteluväsymystä aiheuttavat äänikuvan vääristymät on minimoitu. Ja todella oikeuksiinsa 8361 pääsee kun sitä käytetään GLM-ohjelmiston avulla, mikä mahdollistaa häiritsevien huoneakustiikkaongelmien poistamisen ja helpottaa korkealaatuisten audiotallenteiden luomisen niin perinteisessä steroformaatissa kuin moderneissa immersiivisissä monikanavajärjestelmissä.

Technical specifications

SPL
118 dB
Frequency response
30 Hz – 43 kHz (-6dB)
Accuracy of frequency response
± 1.5 dB (36 Hz - 20 kHz)
Driver dimension
2 ovaalia 263 x 137 mm bassoelementtiä, 130/ 25 mm koaksiaalinen keskiääni- ja diskanttielementti MDC™ ja DCW™
Amplifier power
Bassovahvistin 700 W, keskiäänivahvistin 150 W ja diskanttivahvistin 150 W
Mittasuhteet
K 593 x L 357 x S 347 mm
Paino
31,9 kg
Connections
1 analoginen XLR-tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -lähtöliitäntä, 2 RJ45-ohjausverkkoliitäntää