null Tanssiva Trash Heroes haastaa ympäristötalkoisiin

Tanssiva Trash Heroes haastaa ympäristötalkoisiin


Harvat musiikkiduot yhdistävät ihmisten ilahduttamisen yhteisen hyvän edistämiseen yhtä sujuvasti kuin Trash Heroes.

Pyöräilevä funk-diggarikaksikko kiertää katuja ja siivoaa alueita, joihin pannaan pystyyn musiikki- ja tanssishow. Kaksikon kalusto liikkuu kahdella polkupyörällä, joihin on rakennettu dj-pöytä ja lyömäsoitinpatteri. Sähkö näille ja äänentoistossa käytettäville Genelec-aktiivikaiuttimille tuotetaan aurinkopaneeleilla.

Trash Heroes sai alkunsa vuonna 2014, kun tanssija ja koreografi Panu Varstala esitti Facebookissa ideansa täydellisestä kesätyöstä – vankalla kuljetusfillarilla liikkuvasta supersankarista, joka keräilisi tyhjiä pulloja ja muuta roskaa, tanssisi ja laulaisi jättäen jälkeensä siistin ympäristön ja iloisia ihmisiä. Tanssija Antti Lahti innostui ideasta ja Trash Heroes oli syntynyt.

Nykyisin supersankareilla on selkeä tehtävänmäärittely:

  1. Ajella pyörillä ympäri kaupunkia

  2. Siivota alueita yksi kerrallaan tanssikuntoon

  3. Tanssia

  4. Siirtyä seuraavaan kohteeseen

Aivan niin yksinkertaista toiminta ei kuitenkaan ole, tehtävän suorittamiseen tarvitaan välineitä, tärkeimpänä varsin omaperäiseen muotoon muunnetut polkupyörät. ”Solar Funk Sound System” avautuu täysin varustelluksi DJ-pöydäksi kahdella Technics SL-1210 levysoittimella, Pioneer DJM-T1 -mikserillä ja Genelec 8030C -aktiivikaiuttimilla. ”Loota Percussion Funk Sound” sisältää puolestaan mittatilauksena puusta valmistetut rummut, sähkörummut, Yamaha MG06X -mikseri ja Genelec 8030C:t, kaikki täysin aurinkoenergialla toimivia.

Genelec tapasi supersankarit idyllisessä Porvoossa. Lisää heistä videossa, kuin myös ohjeet toimintaan osallistumisesta täällä.


Kuva Niko Laurila, vasemmalla Panu Varstala, oikealla Antti Lahti


Liittyvät tuotteet


Tuotteet