Ota kaikki irti GLM 4:stä

null Ota kaikki irti GLM 4:stä

Ota kaikki irti GLM 4:stä

1.9.2021

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että äänitys, joka kuulostaa hyvältä omassa studiossasi, kuulostaakin huonolta jossain muualla? Jos vastasit kyllä, niin tämä webinaari on tarkoitettu juuri sinulle.

Huom. Tämä webinaari oli alun perin tarkoitus järjestää 25.8. Mikäli ehdit jo ilmoittautua, ei ajankohdan muutos vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pahoittelemme muutosta.


Äänitysten johdonmukainen toistaminen vaatii hyvät studiomonitorit, jotka ovat optimoitu huoneeseesi minimoimalla sen haitalliset akustiset vaikutukset. Saat aikaan tarkan äänentoiston, joka kertoo totuuden äänityksistäsi ja auttaa sinua tuottamaan kappaleita, jotka kuulostavat juuri siltä kuin aioit – missä tahansa niitä kuunnellaan.

15-vuotiaan GLM:n ja uuden 4.1-version julkaisemisen kunniaksi tämä webinaari kertoo, kuinka GLM 4 -huonekalibrointiohjelma toimii yhteistyössä Genelec Smart Active -tarkkailukaiuttimien kanssa ja luo haluamasi äänentoiston. Kerromme, kuinka SAM-monitorit ja GLM 4 toimivat, sekä millaisia uusia ominaisuuksia ja merkittäviä etuja ne tarjoavat kaikille, jotka haluavat tuottaa parempia äänityksiä.

Tiimimme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi koko webinaarin ajan ja lopussa pidämme Q&A-osion, joten toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan.

Tämä tiivis ja selkeä webinaari on suunniteltu kaikille audioalalla työskenteleville tai sen parissa harrastaville, eikä se vaadi aikaisempaa kokemusta SAM-monitoreista tai GLM:stä.

Kaikki webinaarissa mukana olleet saavat todistuksen.