Genelec 45 - Genelec Suomi

Genelec | 45 World Tour

Juhli kanssamme totuudenmukaista äänentoistoa!

45-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi järjestämme erilaisia tapahtumia ympäri maailmaa ja kutsumme sinut nauttimaan kuuntelukokemuksesta, oppimaan kanssamme ja osallistumaan kaikille avoimeen musiikkiyhteistyöhön.

45 vuotta – Mikä uskomaton matka!


Mikä on ikimuistoisin Genelec-hetkesi? Sinulla on vielä aikaa miettiä, sillä tämän sivun lopussa kerromme, kuinka voit jakaa muistosi kanssamme ja osallistua samalla kuukausittaiseen #GenelecMoments-arvontaan.

Tule mukaan!

Genelec | Experience

Olitpa audioinsinööri, musiikintekijä, musiikinharrastaja tai -opettaja, tiedämme, että sinulle totuudenmukainen ääni ei ole pelkästään ilo, vaan olennainen osa tekemistäsi ja me kaikki suhtaudumme siihen yhtä intohimoisesti.

Tänä vuonna osana Genelec | 45 World Touria järjestämme useita tapahtumia ympäri maailmaa niin omissa Experience Centereissämme, paikallisten kumppaneidemme tilaisuuksissa kuin perinteisillä messuilla. Kaikissa näissä sinulla on mahdollisuus kysyä neuvoa asiantuntijoiltamme, osallistua Masterclass-luennoille tai testata Genelecin laadukkaita monitorijärjestelmiä – stereosta immersiiviseen.

Lisäksi tulemme järjestämään vuoden aikana monipuolisesti online- ja hybriditapahtumia. Klikkaa alta ja tutustu tapahtumakalenteriimme.

Katso tapahtumia

Osallistu Harmony Tracks -sävellyshaasteeseen ja päästä luovuutesi valloilleen!

Mitä tapahtuu, kun yksilöt ympäri maailmanlaajuista Genelec-yhteisöä tulkitsevat samaa musiikillista ideaa omalla ainutlaatuisella tavallaan? Ota selvää ja osallistu Harmony Tracks -sävellyshaasteeseen, joka on hieno tilaisuus esitellä henkilökohtaista soundiasi, osallistua hyväntekeväisyyteen ja edistää yhteisöllisyyttä ympäri maailmaa!

Lue lisää

Tutustu Genelec Virtual Showroomiin

45-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi avattu Virtual Showroom tarjoaa ainutlaatuisen ja visuaalisesti kiinnostavan tavan tutustua ammattilais-, AV-asennus- ja kotiaudioratkaisuihimme. VR-ympäristössä tuotteisiimme on helppo perehtyä niille luoduissa tiloissa ja nähdä samalla monia eri kokoonpanovaihtoehtoja. Klikkaa alta ja kokeile.

Astu sisään

Tulevat tapahtumat

Sisältö, joissa tagi Year.

Tutustu Experience Centereihimme ympäri maailmaa

Jaa oma tarinasi

Genelec Moments -kampanja on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

Pysy kuulolla


Vuoden 2023 aikana lisäämme tapahtumia ja uutisia liittyen 45-vuotisjuhlaohjelmaamme, joten lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin ja muista vierailla uudelleen, jotta pysyt ajan tasalla!