null Story-ravintolat luottavat Geneleciin

Story-ravintolat luottavat Geneleciin


Julkitilan suunnittelu lähtee liikkeelle toimivuudesta ja erilaisista sisustuksellisista elementeistä. Hyvin suunniteltu tila miellyttää kaikkia aisteja, joten korvia ei saa unohtaa.

Arkkitehdit ja tilasuunnittelijat osaavat nykyään ottaa akustiikan ja musiikin huomioon entistä paremmin."

Prointerior-lehden viimeisin numero (s.62-64) kertoo musiikin merkityksestä julkitilasuunnittelussa. Artikkelissa We Are Group -ravintolakonsernissa yrittäjän toimiva Anders Westerholm sanoo: "Tyhjä tila pitää täyttää äänellä, jotta kun päivän ensimmäinen, toinen tai kolmas asiakas saapuu, niin heille ei tule orpo olo. Musiikki luo tilaan matalan kynnyksen ja kodikkuuden".

Genelecin AV-asennuskaiuttimien tuoteryhmäpäällikkö Sami Mäkinen kommentoi julkitilojen suunnitteluprosessia: "Kaiuttimet ja muu äänentoistoon liittyvä saattoi ennen tulla harmillisen myöhäisessä vaiheessa mukaan projektiin, ja lisäksi valittiin nopeasti mitä edullisesti vain oli saatavilla. Nyt ymmärretään, että laadukas äänentoisto parantaa kokonaisvaltaista kokemusta niin paljon, että siihen ollaan valmiita satsaamaan".

Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan artikkelin kokonaisuudessaan prointerior-lehden online-versiosta:

prointerior

Jutun kuvat ovat Kampin Story-ravintolasta, jonka äänentoistoratkaisuista voi lukea lisää englanniksi: Story Restaurant Writes a New Chapter with Genelec


Liittyvät tuotteet