Ville Valon maalaamat uniikit Genelec-monitorit huutokaupataan ETKL:n hyväksi

null Ville Valon maalaamat uniikit Genelec-monitorit huutokaupataan ETKL:n hyväksi

Ville Valon maalaamat uniikit Genelec-monitorit huutokaupataan ETKL:n hyväksi

Rock-ikoni Ville Valo on suunnitellut ja toteuttanut ainutlaatuiset The Ones 8341 Smart Active -monitorit yhteistyössä kaiutinvalmistaja Genelecin kanssa. Monitorit huutokaupataan eBayssa lokakuussa 2022, ja niiden tuotto käytetään kokonaisuudessaan Ensi- ja turvakotien liiton hyväksi.

Laulaja, lauluntekijä ja rockyhtye HIMin perustaja Ville Valo on yksi Suomen tunnetuimmista kansainvälisistä muusikoista. HIM julkaisi yhteensä 8 studioalbumia, myi yli 10 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti ja voitti 8 Emma-palkintoa. Lisäksi se on ainoa suomalainen yhtye, joka on saavuttanut kultalevyn Yhdysvalloissa. Valo on ehtinyt esiintymään myös muiden suurten yhtyeiden, kuten Apocalyptican, Bloodhound Gangin ja The Missionin kanssa. HIMin hajottua vuonna 2017 Valo julkaisi rockyhtye Agentsin kanssa platinaa ansainneen albumin” Ville Valo & Agents”, ja tällä hetkellä hän työstää debyyttisooloalbumiaan ”Neon Noir”, joka on määrä julkaista 13.1.2023.

Genelec-monitoreihin Valo on tutustunut ensimmäisen kerran jo 90-luvulla, viimeistellessään HIMin ensimmäistä levyä Finnvox Studioilla Helsingin Pitäjänmäellä. Tällä hetkellä Valo käyttää The Ones 8341 -kolmitiemonitoreja omassa kotistudiossaan. Musiikin lisäksi Valon intohimon kohde on myös visuaalinen taide. Jo pikkulapsena hän rakasti maalata isänsä kanssa vesiväreillä, ja musiikkiuralla levynkansitaide on toiminut tärkeänä jatkeena musiikille.

Kun Valo kertoo ainutlaatuisista The Ones -monitoreihin tekemistään maalauksista, hän paljastaa, että "Monitorien koaksiaalisen rakenteen vuoksi olen aina kutsunut niitä "silmiksi", joten tuntui luontevalta kehittää tätä ajatusta hieman pidemmälle ja töpötellä monitorien kuoriin silmät, jotka katsovat kuuntelijan sieluun. Inspiraatio kyseisiin öögiin tulee Neon Noir -albumin kansitaiteesta.”

Ville Valo PR Image 2

Kaikki huutokaupasta kertyvät tuotot lahjoitetaan Valon toiveesta ETKL:lle, valtakunnalliselle lastensuojelujärjestölle, jonka tarkoitus on auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä ehkäistä perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa. Ongelma on maailmanlaajuinen, ja arviolta joka kolmas nainen maailmassa on joutunut elämänsä aikana joko fyysisen ja/tai seksuaalisen väkivallan kohteeksi. Vuonna 2021 liitto auttoi yli 23 000 henkilöä Suomessa, joista noin 6 600 oli lapsia.

"Pikkuisilla on hyvin harvoin mahdollisuus valita kotiaan, ja uskon vilpittömästi siihen, että jokaisella tulisi olla oikeudenmukaiset lähtökohdat elämän taipaleelle, ennen kuin he voivat itse päättää minkä tien valita” lisää Valo. "Olen varma siitä, että Ensi- ja turvakotien liitto tekee parhaansa löytääkseen turvapaikan niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.”

"ETKL tekee uskomattoman tärkeää työtä väkivallan uhrien auttamiseksi", sanoo Genelecin markkinoinnin projektipäällikkö Kati Pajukallio. Matalan kynnyksen apu, kuten chat-palvelu, voi olla ensimmäinen askel väkivaltaisen suhteen lopettamiseksi. Mahdollisuus auttaa ETKL:a tuntuu merkitykselliseltä ja tarkoituksenmukaiselta, ja toivon, että tällä on todellista vaikutusta ihmisten elämään, ja auttaisimme saavuttamaan tulevaisuuden ilman pelkoa.”

Uniikit 8341-monitorit huutokaupataan eBayssa 13.– 23.10.2022.

Lisätietoja osoitteessa: www.genelec.fi/ville-valo-huutokauppa

Uutisnostot