Genelec vahvistaa AV-markkinasegmenttiään uusilla nimityksillä

null Genelec vahvistaa AV-markkinasegmenttiään uusilla nimityksillä

Genelec vahvistaa AV-markkinasegmenttiään uusilla nimityksillä

Genelec, johtava äänitarkkailukaiuttimien valmistaja, on vahvistanut AV-tiimiään nimittämällä Kati Pajukallion AV-segmentin päälliköksi ja Sami Mäkisen kotimaan AV-myyntipäälliköksi. Nämä uudet nimitykset mahdollistavat Genelecin entistä tiiviimmän yhteistyön avainasiakkaiden kanssa ja auttavat jatkamaan kasvua sekä kansainvälisillä että kotimaisilla AV-markkinoilla.

Pajukallio aloitti Genelecin palveluksessa viime vuonna, tuoden mukanaan runsaasti kokemusta AV-alalta. Hän on työskennellyt aiemmin markkinointiviestinnässä Electrosonicilla ja Audico Systemsillä, jotka molemmat ovat arvostettuja audiovisuaalisten ratkaisujen ja palvelujen tuottajia. AV-segmentin päällikkönä hän tulee johtamaan Genelecin globaalia AV-liiketoimintaa ja kehittämään yhtiön kansainvälistä asemaa, AV-portfoliotaja kumppaniverkostoa. Genelecin kasvun ja asiakassuhteiden vahvistamisen lisäksi Pajukallion markkinointitaustasta tulee olemaan hyötyä yrityksen muokatessa profiiliaan tällä tärkeällä markkinasegmentillä.

Sami Mäkinen on työskennellyt Genelecillä jo vuodesta 2007 saakka keskittyen AV-markkinoille viimeiset seitsemän vuotta. Kotimaan AV-myyntipäällikkönä Mäkinen hoitaa asiakkuuksien hallintaa ja huolehtii paikallisista markkinointiyhteistöistä sekä pyrkii entisestään kasvattamaan Genelecin vahvaa asemaa Suomen premium-AV-asennusmarkkinoilla paikallisten AV-integraattoreiden ja asentajien kanssa.

Mäkinen tekee tiivistä yhteistyötä myynti-insinööri Henri Ulmasen kanssa, joka jatkaa tärkeässä roolissaan kotimaan AV-tiimissä keskittyen myynnin tekniseen tukeen, yrityksen sisäiseen tuotekehitysyhteistyöhön ja jälleenmyyjien koulutukseen.

"Odotan innolla yhteistyötä kansainvälisen jakelija- ja integraattoriverkostomme kanssa. Tulemme tarjoamaan heille asiakaslähtöisiä ratkaisuja ja tukea yhdessä ammattitaitoisen AV-tiimimme kanssa", kommentoi Pajukallio. Mäkinen lisää: "Olen erittäin innoissani siirtyessäni loistavaan kotimaan myyntitiimiin. Yhteydenpito ja viestintä ovat avainasemassa onnistuneiden kumppanuuksiemme luomisessa, enkä malta odottaa, että pääsen kehittämään tiiviitä yhteistyösuhteitamme.”

Genelecin liiketoiminnan kehitysjohtaja Ken Kimura sanoo lopuksi: "Kun Smart IP -kaiutinperheemme lanseerattiin vuonna 2019, asemamme AV-markkinoilla on kasvanut merkittävästi ja olemme täysin valmiita jatkamaan tätä kasvua. Katin ja Samin yritykselle tuoma kokemus auttaa meitä sekä vahvistamaan asemaamme Pohjoismaissa että edistämään maailmanlaajuista AV-myyntiä ja markkinointia. Näemme, että meillä on erittäin valoisa tulevaisuus tällä tärkeällä markkinasegmentillä!”

Kati & Sami AV appointment
Genelecin Sami Mäkinen (vas.) ja Kati Pajukallio (oik.).

Uutisnostot