Genelec on ehdolla Inavation Sustainability Award -palkinnon saajaksi

null Genelec on ehdolla Inavation Sustainability Award -palkinnon saajaksi

Genelec on ehdolla Inavation Sustainability Award -palkinnon saajaksi

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että meidät on tänä vuonna valittu ehdolle arvostetun Inavation Award -palkinnon saajaksi business-luokassa, kestävän kehityksen kategoriassa.

Inavation Awards -kilpailun järjestää Inavate Magazine yhteistyössä ISE:n kanssa, ja se lupaa myös parhaan tarjonnan vertailukohteita järjestelmäintegraattoreille, konsulteille, loppukäyttäjille, valmistajille ja jakelijoille kaikkialla AV-teollisuudessa niin Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa kuin niiden ulkopuolella. Vuotuisessa juhlassa palkitaan ja juhlitaan AV-suunnittelun, -integroinnin ja -hallinnan parhaita tekijöitä maailmanlaajuisesti, ja samalla autetaan AV-alan osaajia löytämään tärkeimmät innovaatiot.

Valintamme yhdeksi neljästä yrityksestä kestävän kehityksen listalla osoittaa, että olemme jatkuvasti pyrkineet vähentämään ympäristövaikutuksiamme. Kestävän kehityksen historiamme juontaa juurensa jo perustamisvuoteen 1978 saakka, jolloin valitsimme yhdeksi tärkeimmistä arvoistamme valmistaa huollettavia kaiuttimia, joilla on pitkä käyttöikä ja jatkuva varaosatuki. Tämä ennakointi on osoittanut arvonsa, varsinkin kun ilmastokriisi on laajentunut. Olemme kehittäneet monia kestävämpiä käytäntöjä alkuajoistamme lähtien, mukaan lukien ISO14001-sertifikaatti, tehtaamme uusiutuvan energian virranlähteet, kierrätetyn alumiinin laaja käyttö kaiutinkoteloiden valmistuksessa ja mallit, jotka kuluttavat vähemmän virtaa.

Yksi viimeaikaisista AV-alan tuotekehityksistämme, Smart IP, palkittiin parhaaksi kaiuttimeksi vuoden 2021 Inavation Awards -kilpailussa, esimerkiksi sen alhaisen virrankulutuksen ja yhdellä kaapelilla toiminnan vuoksi, mikä tarjoaa yksinkertaisen vastauksen AV-resurssien kulutuksen vähentämiseen.

Inavation Awards -juhla järjestetään 10. toukokuuta Barcelonassa, jossa voittajat julkistetaan ISE-Shown ensimmäisen illan aikana.

Jos haluat tietää lisää kestävän kehityksen toimintatavoistamme, katso lyhyt video alta:

Uutisnostot