Asuntomessut Lohjalla 2021

null Asuntomessut Lohjalla 2021

Asuntomessut Lohjalla 2021

9.7. - 8.8.2021

Tervetuloa tutustumaan Genelecin tuotteisiin Lohjan Asuntomessuille Hiidensalmen alueelle 9.7.-8.8.2021.

Asuntomessujen talot ovat varustettu upeilla G- ja F-sarjan aktiivikaiuttimilla, joissa yhdistyy paras äänenlaatu, käytön helppous sekä uniikki, minimalistinen ja ajaton muotoilu.

Henkilökuntamme opastaa kaikissa äänentoistoon liittyvissä asioissa koko messujen ajan kohteessa nro 1 Villa Ilta. Villa Ilta on kaunis, puurakenteinen talo, joka tarjoaa suurperheen jäsenille niin omaa rauhaa kuin yhteistä tilaa. Erillinen saunarakennus tuo arkeen luksusta ja yövieraille oman sopen. Tutustu Villa Iltaan Instagramissa.

Olemme esillä myös seuraavissa kodeissa:

Kohde 8. Talo Sensu Perhe Norrbyn rouhea ja persoonallinen koti hellii kaikkia aisteja. Talossa leikitellään luonnonmateriaaleilla ja panostetaan terveeseen sisäilmaan. Building Zen. Tutustu Instagramissa tai blogissa.

Kohde 10. Lakka Kivitalo Joutsela Rakentajaperhe Hirvosen persoonallinen Lakka Kivitalo huomioi niin kahden asukkaansa kuin perheen vieraidenkin tarpeet. Tutustu Instagramissa.

Kohde 14. Dekotalo Kuulas on arkkitehti Antti Heikkilän yhdessä Dekotalon asiantuntijoiden kanssa suunnittelema raikas ja valossa kylpevä, toimiva kokonaisuus, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia perheelle, työlle, edustukselle sekä harrastuksille. Tutustu Instagramissa tai blogissa.

Kohde 26. Villa Hopeapuu Omarantaiselle tontille kauniisti sulautuva persoonallinen ja ekologisia arvoja kunnioittava Honkatalo. Tutustu Instagramissa.

Lisätietoja asuntomessuista ja turvallisesta vierailusta löydät asuntomessujen verkkosivuilta www.asuntomessut.fi

TERVETULOA!

Asuntomessut Lohjan Hiidensalmessa

Sahakatu 4 Lohja Suomi

https://www.asuntomessut.fi/