Takuu ja tuotteiden käyttöikä

Genelecin tuotteet tunnetaan luotettavuudestaan ja pitkästä käyttöiästään. Olemme valmistaneet kestäviä ratkaisuja äänentoiston ammattilaisille ensimmäisestä S30-mallista vuonna 1978 alkaen.

Saamme yhä edelleen huolto- ja varaosapyyntöjä, jotka koskevat 1980-luvun alussa valmistettuja tuotteita – ja pystymme yleensä täyttämään nämä pyynnöt. Meillä on laaja varaosavarasto kaikille malleille, joita olemme yrityksen historian aikana valmistaneet.

Takaamme varaosien saatavuuden useiksi vuosiksi (vähintään 5 vuodeksi) tuotannon lopettamisen jälkeen. Tarjoamme aina huoltoa, mikäli tarvittavat varaosat ovat saatavilla.

Takuuehdot

Myönnämme kaikille Genelecin tuotteille ostopäivästä lukien vähintään 2 vuoden takuun, joka kattaa laitteen suorituskykyyn vaikuttavat valmistusvirheet ja -puutteet. Takuuaikana Genelec ja sen jälleenmyyjät vastaavat työ- ja varaosakustannuksista.

Osana kestävän kehityksen ohjelmaamme tarjoamme kaikille rekisteröidyille tuotteille (ostotositetta vastaan) 2 vuoden vakiotakuun lisäksi 3 vuoden lisätakuun. Lisätakuun voimassaoloaikana Genelec ja sen jälleenmyyjät vastaavat varaosakustannuksista sekä työn osuudesta.

Jokainen tuote tulee rekisteröidä 5 vuoden takuun saamiseksi.

Genelec-tuoterekisteröinti

Tuotteiden käyttöympäristömääritelmät

Genelecin käyttöympäristömääritelmät tarkoittavat Genelecin tuotteilleen asettamia käyttöympäristövaatimuksia. Määritelmiä sovelletaan kaikkiin kaksitie-, kolmitie- ja alabassokaiuttimiin sekä niiden lisävarusteisiin ja tukituotteisiin.

Genelecin tuotteiden käyttöympäristömääritelmien vastainen käyttö mitätöi Genelecin tuotetakuun, ellei määritelmien vastaisesta käytöstä ole sovittu Gelenecin kanssa ennen tuotteiden käyttöönottoa. Tällaiset sopimukset tehdään aina tapauskohtaisesti ja kirjallisesti.

Genelecin käyttöympäristömääritelmät