SonicAdvisor -kampanjan ehdot

GENELEC SONICADVISOR KÄYTTÖÖNOTTO- JA KALIBROINTIKAMPANJA EHDOT

Katso Genelecin tietosuojaseloste.

Genelec järjestää Suomessa SonicAdvisor käyttöönotto- ja kalibrointikampanjan maanantaista 20. maaliskuuta 2023 klo 12.00 GMT+2 perjantaihin 31. toukokuuta 2024 klo 23.59, GMT+2 ("Kampanjakausi"). Kampanjan aikana jäljempänä mainittujen Genelecin SAM-sarjan kaiuttimien ostajat saavat käyttöönotto- ja kalibrointipalvelun veloituksetta Genelecin asiantuntijan suorittamana. Palvelu ei sisällä asennusta. Kampanja koskee kampanja-aikana ostettuja ja rekisteröityjä Genelecin malleja: 8351B, 8361A, 8381A, W371A, S360, 1237A, 1238A, 1238DF, 1234A, 1234, 1235A ja 1236A.

KAMPANJAN VIRALLISET SÄÄNNÖT

Nämä viralliset säännöt säätelevät kampanjaa. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä tarvittaessa. Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan virallisia sääntöjä. Kanpanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä ja sulkea pois osallistujat, jos sääntöjä ja ehtoja ei noudateta.

1. Kampanjan järjestäjä
Kampanjan järjestää Genelec Oy, Olvitie 5, 74100 Iisalmi ("Genelec"), puh. +358 17 83 881.

2. Kampanjakausi
Osallistujat voivat osallistua kampanjaan kampanjajakson aikana, joka alkaa maanantaina 20.3.2023 klo 12.00 GMT+2 ja päättyy perjantaina 31.5.2024 klo 23.59, GMT+2. Ennen kampanja-aikaa tai sen jälkeen vastaanotettuja ilmoittautumisia ei hyväksytä.

3. Kuka voi osallistua
Osallistujien tulee olla vähintään 18-vuotiaita kampanjaan osallistuessaan. Genelecin tai sen tytäryhtiöiden tai maahantuojien työntekijät ja heidän lähiomaisensa eivät ole oikeutettuja osallistumaan. Genelec pidättää oikeuden tarkistaa osallistujien kelpoisuuden.

4. Kuinka osallistua
Ehdot täyttävät osallistujat voivat osallistua kampanjaan perjantaihin 31.5.2024 klo 23.59 saakka, GMT+2. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake Genelecin kotisivuilla osoitteessa: www.genelec.fi/sonicadvisor

Palvelun vastaanottaminen
Genelec ottaa yhteyttää jokaiseen ehdot täyttävään osallistujaan ja sopii käyttöönotto- ja kalibrointiajan. Jos ilmoittautuja ei voi tai aio ottaa palvelua vastaan tai ilmoittautuja ei vastaa Genelecin yhteydenottoon kuukauden (30 vrk) kuluessa, Genelec ei ole velvollinen korvaamaan käyntiä.

Palvelu
Käyttöönotto- ja kalibrointi tehdään asiakkaan ilmoittamassa kaiuttimien käyttöpaikassa Suomessa. Palvelun suorittaa Genelecin tekninen asiantuntija. Kampanja koskee kampanja-aikana ostettuja ja rekisteröityjä Genelecin malleja: 8351B, 8361A, 8381A, W371A, S360, 1237A, 1238A, 1238DF, 1234A, 1234, 1235A ja 1236A. Asiantuntija auttaa kaiuttimien ja kuuntelupaikan sijoittelussa, akustiikan hallinnassa ja lopuksi järjestelmä kalibroidaan Genelecin GLM-kalibrointiohjelmistolla. Käyttäjä saa myös GRADE-raportin, joka on GLM:n syvällinen huone- ja järjestelmäanalyysi. Osallistuja saa käynnin jälkeen kalibrointisertifikaatin, joka kertoo, että hänen kaiutinjärjestelmänsä on kalibroitu GLM-ohjelmistolla Genelecin valtuutetun edustajan toimesta.

5. Arvonta ja palkinto
Kampanjaan osallistuja voi halutessaan jakaa sosiaalisessa mediassa kuvan tai videon käynnistä, kaiutinjärjestelmästään tai sertifikaatista. Käyttämällä hashtagia #GenelecSonicAdvisor, hän voi osallistua arvontaan, jossa on mahdollista voittaa 500 euron lahjakortti Konton verkkokauppaan akustiikkatuotteita varten. Postauksen tulee olla julkinen. Arvonta suoritetaan 7.6.2024 mennessä ja arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta yksityisviestillä. Mikäli arvonnan voittaja ei vastaan 7 (seitsemän) päivän kuluessa Genelecin yhteydenottoon, pidätämme oikeuden suorittaa arvonnan uudestaan. Palkinto toimitetaan Suomeen. Palkintoja arvotaan 1 (yksi) kappale, palkinnon arvo on 500 (viisisataa) euroa.

6. Henkilötiedot
Henkilötietojen kerääminen ja käsittely on rajoitettu siinä määrin kuin se on tarpeen kampanjan palvelujen ja palkinnon toimittamiseksi. Tätä tarkoitusta varten annettuja tietoja voidaan siirtää Genelecin ja sen tytäryhtiöiden ja muiden kampanjan järjestämiseen osallistuvien kolmansien osapuolten välillä. Osapuolet voivat sijaita Euroopan talousalueella tai sen ulkopuolella. Henkilötietoja ei saa käyttää muihin tarkoituksiin kuin edellä ja jäljempänä mainittuihin tarkoituksiin.

Genelec voi käyttää kampanjaan osallistujan tai arvonnan voittajan nimeä, kaupunkia/asuinmaata ja toimitettuja taustatietoja verkkosivuillaan, sosiaalisessa mediassa ja muissa markkinointimateriaaleissaan. Genelec omistaa oikeuden muokata ja käyttää arvontaan lähetettyjä tekstejä, valokuvia ja videoita maksutta, millä tahansa tavalla, missä tahansa mediassa.

Edellä mainittuja tarkoituksia varten kerättyjä henkilötietoja käsitellään järjestäjän tietosuojaselosteen mukaisesti, joka sijaitsee osoitteessa https://www.genelec.fi/fi/tietosuojaseloste.

7. Vastuu
Genelec ei ole vastuussa mistään välillisistä vahingoista, joita ei kohtuudella ole voinut ennakoida. Genelec ei ole vastuussa kolmansien osapuolien aiheuttamista vahingoista tai syistä, jotka eivät johdu järjestäjästä (kuten kampanjan keskeytyminen tai verkkoyhteyksien/viestinnän epäonnistumisesta johtuvat vahingot). Genelec ei ota vastuuta vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat myöhästyneistä, väärin lähetyistä tai epätäydellisistä tiedoista, ja osallistumalla kampanjaan osallistuja takaa, että kaikki toimitetut tiedot ovat tosia, ajantasaisia ja täydellisiä lähetyshetkellä. Osallistuja on yksin vastuussa siitä, että osallistujan yhteystiedot ovat oikein. Genelec ei ota vastuuta mistään muutoksista, joista ei ole ilmoitettu asianmukaisesti näissä kampanjan virallisissa säännöissä ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti. Osallistuja vapauttaa Genelecin ja kaikki kampanjan suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset kaikesta vastuusta, joka liittyy kampanjaan osallistumisesta tai palkintojen lunastamisesta ja käyttämisestä aiheutuneista vahingoista.

Kilpailun järjestää Genelec Oy, eikä Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok, YouTube, X tai minkään muun kolmannen osapuolen sosiaalisen median alusta sponsoroi, suosittele, hallinnoi tai liity niihin. Kaikki osallistujat vapauttavat Instagramin, Facebookin, LinkedInin, TikTokin, YouTuben, X:n ja minkä tahansa muun kolmannen osapuolen sosiaalisen median alusta kaikesta tähän kampanjaan liittyvästä vastuusta.