null Anna Erikssonin musiikin luomisprosessi alkaa pianon äärellä

Anna Erikssonin musiikin luomisprosessi alkaa pianon äärellä


Laulaja, taiteilija ja elokuvantekijä Anna Eriksson tuli tunnetuksi jo 1990-luvulla ja on yksi parhaiten menestyneistä suomalaisista artisteista.

Hän asuu Uudessakaupungissa perheineen ja työskentelee musiikin parissa kotiinsa rakennetussa studiossaan. Pääsimme vierailemaan ”tyrmään”, jossa hän kertoo meille musiikin luomisesta ja siitä mikä inspiroi häntä.

Musiikin teossa apuna Genelecin 8331 SAM -studiomonitorit

Eriksson kertoo työskennelleensä aina Geneleceillä eri studioissa ja toteaakin että ”en ole kuullut niistä mitään muuta kuin hyvää.” Monitorivalinnan vaikutuksesta luomisprosessiin hän jatkaa:

”Se mistä olen valtavan iloinen Geneleceistä puheen ollen, on se että kun kuuntelen musiikkia, musta tuntuu että olen omassa kuplassa. Tuntuu että en pääse tarpeeksi sisälle musiikkiin, mutta nyt kun kuuntelen Geneleceillä, niin olen sisällä siinä maailmassa ja se on mulle ratkaisevan tärkeä asia.”

Katso haastattelu kokonaisuudessaan alta.


Anna Eriksson vierailee Genelecin Artist Roomissa

Katso alta liveversiot Anna Erikssonin kappaleista "Tikaritaivas" ja "Jos mulla olisi sydän". Kappaleet ovat artistin vuonna 2012 julkaistulta albumilta ”MANA”, joka palkittiin Teosto-palkinnolla, yhdellä Pohjoismaiden suurimmista taidepalkinnoista.Liittyvät tuotteet