Uusia nimityksiä: Genelec vahvistaa Pohjoismaiden myyntitiimiä

null Uusia nimityksiä: Genelec vahvistaa Pohjoismaiden myyntitiimiä

Uusia nimityksiä: Genelec vahvistaa Pohjoismaiden myyntitiimiä

Genelec on kasvattanut Pohjoismaiden myyntitiimiään entistä vahvemmaksi rekrytoimalla joukkoon Mirko Ekbergin ja Fredrik Setterbergin, joilla molemmilla on runsaasti kokemusta ammattiaudioalalta.

Ekberg liittyy Genelecin kotimaan myyntitiimiin Pro Audio -segmentin myyntipäällikkönä tehtävänään kehittää sekä studio- että jälleenmyyjäverkostoja ja pitää huolta avainasiakkaistamme. Ekbergillä on 20 vuoden laaja kokemus myyntipäällikön tehtävistä sekä Fenderin että Luthmanin jakelijaverkostoissa, joista hän oli edennyt Luthman Nordicin Suomen ja Baltian myyntijohtajaksi.

Setterberg liittyy Genelecin Ruotsin tiimiin myynti-insinöörinä, keskittyen ennakkomyyntiin ja myynnintukeen Studio-, AV- ja Home Audio -segmenteissä. Setterbergillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus sekä myynnistä että teknisistä ratkaisuista. Hän tulee tarjoamaan asiantuntija-apua jälleenmyyjille, järjestelmäintegraattoreille ja loppukäyttäjille niin koulutuksissa, esittelyissä kuin kaiutinjärjestelmien kalibroinneissa paikan päällä.

Ekberg kommentoi: "Genelec on uskomaton brändi ja olen innoissani mahdollisuudesta liittyä tähän perheeseen. Olen aina pitänyt prosesseista, joissa voin ymmärtää asiakkaideni tarpeita, joten odotan innolla läheisten asiakassuhteiden rakentamista ja ylläpitämistä sekä ensiluokkaisen palvelun tarjoamista kaikilla tasoilla."

"Olen ollut alalla monta vuotta ja Genelec on aina ollut suosikkibrändini työskennellessäni AV-integraattorina", lisää Setterberg. "Uudessa roolissani myynti-insinöörinä olen erittäin iloinen voidessani auttaa Genelecin ruotsalaisia asiakkaita kaikissa segmenteissä, niin järjestelmäsuunnittelussa kuin myyntiä edeltävässä ja myynnin jälkeisessä tuessa."

"Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Pohjoismaiden myyntitiimiimme kaksi näin kokenutta, ammattitaitoista ja arvostettua ammattilaista", toteaa Genelecin Pohjoismaiden myyntijohtaja Mikko Tuomi. "Yksittäisissä rooleissaan he vahvistavat jo ennestään mahtavaa tiimiämme, tuovat meidät lähemmäksi keskeisiä liikekumppaneitamme ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä."

Ekbergiin ja Setterbergiin voi ottaa yhteyttä osoitteissa: mirko.ekberg@genelec.com ja fredrik.setterberg@genelec.com


Kuvassa ylhäällä Mirko Ekberg vas. ja Fredrik Setterberg oik.

Uutisnostot