Genelec voitti IABM:n ympäristövastuullisuuspalkinnon

null Genelec voitti IABM:n ympäristövastuullisuuspalkinnon

Genelec voitti IABM:n ympäristövastuullisuuspalkinnon

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että IABM (International Trade Association for the Broadcast and Media Industry) on myöntänyt Genelecille arvostetun ympäristövastuullisuuspalkinnon 7.12.2023 IABM gaalassa Lontoossa.

IABM on maailmanlaajuinen järjestö, joka toimii mediateollisuuden hyväksi jakamalla tietoa ja auttamalla alan keskeisiä toimijoita verkostoitumaan. Kuten aiempina vuosina, IABM:n vuosittainen gaala huipentui iloisiin tunnelmiin, kun palkintojenjakotilaisuudessa huomioitiin alalla menestyneitä ihmisiä ja yrityksiä. IABM:n arvostettu asiantuntijapaneeli oli valinnut eri kategorioiden voittajiksi niin tärkeitä saavutuksia ja innovaatioita, vaikuttavia tuotteita kuin henkilöstön koulutukseen tai vastuullisuuteen panostaneita yrityksiä.

Ponnistelumme vastuullisuuden eteen on huomioitu viime vuosina, sillä olemme saaneet useita merkittäviä palkintoja. Nyt IABM:n tuomarit päättivät myöntää meille ympäristövastuullisuuspalkinnon, koska arvioinnin perusteella olemme pystyneet täyttämään vastuullisuuslupauksemme. Tämä on meille tärkeä tunnustus, sillä arvostamme aitoja toimia ekologisen jalanjäljen pienentämiseksi emmekä hyväksy viherpesua.

Lopuksi haluamme esittää lämpimät kiitokset kaikille, jotka ovat olleet osallisina tämän upean tunnustuksen saavuttamiseksi!

Jos haluat lukea lisää jokapäiväisistä vastuullisuustoimistamme, tutustu genelec.fi/vastuullisuus-sivustoon.

2023 IABM Awards Howard Jones
Genelecin PR-johtaja Howard Jones (keskellä) vastaanottamassa palkintoa IABM-gaalassa Lontoossa.

Uutisnostot