Genelec Supports Sami Yaffa’s Sound Tracker Series

null Genelec Supports Sami Yaffa’s Sound Tracker Series

Genelec Supports Sami Yaffa’s Sound Tracker Series

Tutustumme uuteen maahan joka viikko Sami Yaffan seurassa. Muun muassa Hanoi Rocksissa, Joan Jettin bändissä ja New York Dollsissa bassoa soittanut Sami Yaffa on kiertänyt maailman ympäri jo useaan kertaan.

Tutustumme uuteen maahan joka viikko Sami Yaffan seurassa.

Muun muassa Hanoi Rocksissa, Joan Jettin bändissä ja New York Dollsissa bassoa soittanut Sami Yaffa on kiertänyt maailman ympäri jo useaan kertaan. Ja kun hän – vannoutunut Genelec-kaiuttimien käyttäjä – pyysi meitä tukemaan Sound Tracker –sarjansa tuotantoa, emme voineet kieltäytyä.

Sarjassa Sami kiertää maailman kaikkiin kolkkiin nostamaan esiin kauniin sinisen planeettamme musiikillisia aarteita – elämän rytmiä ja melodioita, tapaamaan muusikoita ja muita ihmisiä jotka ovat omistautuneet musiikin luomiselle. Samin sanoin: “Musiikki on sielun ravintoa, keskeinen ja tärkeä osa päivittäistä elämäämme. Ilman musiikkia päivämme tällä planeetalla olisivat latteita ja mielikuvituksettomia. Musiikki on kansainvälinen kieli joka yhdistää meitä kaikkia, ylittää ihon värin, uskonnon tai sosiaalisen aseman asettamat muurit. Musiikki kuuluu meille kaikille, se saattaa meidät yhteen.”

Liity seuraamaan miten Sami matkustaa betoniviidakosta oikeaan viidakkoon – läpi Indonesian, Senegalin, Intian, Turkin ja Jamaikan ja näkemään ja kuulemaan miksi hänen mielestään: “Ilman musiikkia me kuihtuisimme pois.”

Uutisnostot