Genelec on mukana 'Secrets of the Superfactories' -televisiosarjassa

null Genelec on mukana 'Secrets of the Superfactories' -televisiosarjassa

Genelec on mukana 'Secrets of the Superfactories' -televisiosarjassa

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Genelec on mukana suositun TV-dokumenttisarjan ”Secrets of the Superfactories” 2. kauden 4. jaksossa. Kausi 2 on jatkoa vuonna 2019 julkaistulle menestyksekkäälle sarjalle, jossa esiteltiin eräitä suurimpia, ympäristöystävällisimpiä ja älykkäimpiä tehtaita eri puolilta maailmaa – muun muassa Rolls Royce, L'Oréal ja Tesla.

Jakso antaa kiehtovan katsauksen toimintamme sydämeen Iisalmessa – jossa Genelecin pitkäaikainen sitoutuminen äänenlaatuun ja innovaatioihin elää vahvemmin kuin koskaan. Meille on suuri kunnia olla yksi ensimmäisistä suomalaisista brändeistä, joita tässä tv-sarjassa esitellään – se on osoitus maailmanlaajuisesta arvostuksesta, jonka olemme saavuttaneet perustamisvuodestamme 1978 lähtien.

Superfactories Behind the Scene web image

Dokumentti vie sinut kulissien taakse ja saat selville, kuinka räätälöimme teknologioitamme vastaamaan asiakkaidemme kehittyviin tarpeisiin ympäri maailmaa. Edistyksellisestä akustisesta suunnittelusta innovatiivisiin valmistusprosesseihin – toimintamme jokainen osa-alue on suunnattu asettamaan uusia standardeja äänentoiston huippuammattilaisille.

Jaksossa keskitymme erityisesti lippulaivamme The Ones -sarjan kaiuttimiin, ja näet, miten omistautunut tiimimme koettelee rajoja äänentoiston mahdollisuuksien parissa sekä miten tutkimus- ja kehitystoiminnan ja tuotannon sijoittaminen saman katon alle Iisalmeen on olennainen osa Genelecin kaiutinratkaisujen korkean laadun ylläpitämistä.

Alta voit katsoa teaser-videon jaksosta. Secrets of the Superfactories -ohjelman 2. kausi on nähtävillä tällä hetkellä mm. BBC:llä.

Uutisnostot