Genelec julkaisee uuden Kotistudiot kuntoon -videosarjan

null Genelec julkaisee uuden Kotistudiot kuntoon -videosarjan

Genelec julkaisee uuden Kotistudiot kuntoon -videosarjan

Genelecillä ja akustiikkatuotteita valmistavalla Konto Oy:llä on ilo esitellä pilottijaksot uudesta videosarjasta, Home Studio Transformations – Kotistudiot kuntoon. Sarjassa tutustutaan erilaisiin kotistudioprojekteihin ja ratkotaan yleisimpiä vastaan tulevia kysymyksiä asiantuntijatiimimme avustuksella.

Pääset seuraamaan laadukkaiden kotistudioiden rakentamista aina suunnitteluvaiheesta loppusilaukseen saakka. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi vieraidemme apuna toimii kokenut asiantuntijatiimi: Genelecin Darren Rose ja Jussi Väisänen sekä Konton Sami Laitila.

Sarja auttaa myös sinua luomaan oman unelmiesi studion tai kuuntelupaikan, sijaitsipa se sitten kotonasi tai esimerkiksi työskentelytiloissa. Löydät ratkaisut yleisimpiin kotistudiorakentajien kohtaamiin ongelmiin, ja saat neuvoja mm. siihen, millainen kaiutinjärjestelmä eri huonetyyppeihin sopiin, kuinka kaiuttimet sijoitetaan, ja miten torjua ei-toivottuja ääniheijastuksia akustoinnin avulla.

Joten, jos sinulla on suunnitelmissa rakentaa tai päivittää oma kotistudiosi, tai olet muuten vain utelias näkemään miten audioalan asiantuntijat ratkovat kotiympäristössä esiintyviä akustisia haasteita, tämä sarja on juuri sinulle!

Uusi sarja käynnistyy kaksiosaisella jaksolla, jossa vierailemme tv:stä tutun sisustussuunnittelija Milla Alftanin ja hänen kumppaninsa mediatuottaja Kristian Maukosen idyllisessä vapaa-ajanasunnossa, johon heillä on suunnitteilla pieni studiotila sekä olohuone laadukkaalla äänentoistolla. Voit seurata projektin etenemistä suunnitteluvaiheesta aina tiimimme ”lopputarkastukseen” saakka. Tekstitys saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Katso ensimmäinen jakso:


Uutisnostot