Genelec julkaisee UNIO Audio Monitoring -alustan ja 9320A Reference Controllerin IBC-messuilla

null Genelec julkaisee UNIO Audio Monitoring -alustan ja 9320A Reference Controllerin IBC-messuilla

Genelec julkaisee UNIO Audio Monitoring -alustan ja 9320A Reference Controllerin IBC-messuilla

Uusi 9320A Reference Controller luo yhteyden Genelecin UNIO-palvelualustaan ja tarjoaa monipuoliset toiminnot huoneessa ja kuulokkeilla monitorointiin.

Genelec, johtava monitorointiratkaisujen valmistaja, esittelee syyskuun puolivälissä IBC-messuilla Amsterdamissa uuden 9320A Reference Controller -ohjainlaitteen sekä UNIO Audio Monitoring -palvelualustan. Genelecin UNIO-alusta integroi Genelec Smart Active -monitoritekniikan, GLM 5.0 -kalibrointiohjelmiston ja Aural ID Plug-In 2.0 teknologian saumattomaksi kokonaisuudeksi yhdistäen kaiutin- ja kuulokemonitoroinnin ammattikäytössä. Helposti liitettävä kompakti 9320A sisältää referenssilaatuisen kuulokeliitännän Aural ID:n hyödyntämiseen ja SAM-monitorien hallinnan GLM-ohjelmistoa käyttäen niin paikallaan pysyvissä kuin liikkuvissa äänentarkkailukäytöissä.

UNIO-alustan ytimessä ovat Genelecin SAM-monitorit, joiden automaattinen kalibrointi ja pilviteknologia takaavat tarkan ja luotettavan miksauksen, jolloin lopputulos toistuu luotettavasti kaikkialla ja eri laitteissa. Ammattikuulokkeiden käyttäjille Genelecin Aural ID -teknologia tuo henkilökohtaisen ja totuudenmukaisen kuuntelukokemuksen, jossa on laadukkaiden monitorikaiuttimien kaltainen luonnollinen tilantuntu. Yhdistämällä tarkkailun kalibroitujen SAM-monitorien sekä Aural ID -tekniikan ja ammattitason kuulokkeiden avulla, Aural ID -käyttäjän työnkulku voi olla sujuvaa ja keskeytymätöntä ja miksaukset toistuvat luotettavasti kaiutinjärjestelmillä ja kuulokkeissa.

UNIO PR Image 3

UNIO-konseptin myötä käyttäjät voivat integroida teknologiat ja palvelut yhden helposti mukaan otettavan työpöydälle sijoitettavan 9320A-laitteen avulla sekä tarkastella koko järjestelmäänsä MyGenelec-tilinsä avulla. UNIO-konseptin suuntaan siltana toimivan 9320A-laitteen avulla käyttäjä voi hallita useita SAM-järjestelmiä stereosta immersiiviseen. 9320A sisältää tehdaskalibroidun referenssimittausmikrofonin, ja sen avulla voidaan tehdä järjestelmän automaattinen kalibrointi ja hallita GLM-ohjelmiston toimintoja.

9320A:lla voi hallita jopa neljää monitorointijärjestelmää sekä kuulokekuuntelua. Kaiutinkuuntelu voidaan kalibroida EBU R128, ATSC A/85 tai SMPTE RP200 -standardien mukaisesti. 9320A sisältää stereolähdöt analogista ja digitaalista stereomonitorointia varten ja tarjoaa napin painalluksella suoran pääsyn moniin Genelecin SAM-tuoteperheen ominaisuuksiin ja säätöihin.

9320A:n referenssitasoinen kuulokeliitäntä on erinomaisen lineaarinen ja sen laaja ohjauskyky mahdollistaa kaikkien laadukkaiden ammattikuulokkeiden käyttämisen uusimman Aural ID 2.0 Plug-In-ohjelmiston kanssa. Käyttäjät voivat nauttia tarkasta, luotettavasta ja täysin henkilökohtaisesta kuulokemonitoroinnista samalla, kun 9320A varmistaa turvallisen kuuntelun mittaamalla jatkuvasti sekä kaiutin- että kuulokekuuntelun kertyvää ääniannosta.

UNIO PR Image 2

9320A on helposti liitettävissä kaikkiin äänityöasemiin ja audioliitäntöihin. Sen sisältämät liitännät analogiselle äänelle, AES/EBU-äänelle ja USB-liitännän äänituki mahdollistavat suoraan kaksikanavaisen äänentarkkailun (subwooferilla tai ilman). Monitoroinnin hallinta ja laadukas AD- ja DA-muunnos ovat käytettävissä sekä kaiuttimille että kuulokkeille.

UNIO-konsepti ja 9320A julkaistaan yhdessä uusimman GLM 5.0 -ohjelmiston kanssa, joka tukee 9320A:ta sekä aiemmin tänä vuonna esiteltyä 8381A-lippulaivapäämonitoria. GLM 5.0 hyödyntää pilviteknologiaa ja UNIO-konsepti palveleekin joustavasti kaikkia äänentarkkailusovelluksia, tarjoaa älykkään huoneakustiikan analyysin, järjestelmäkalibroinnin, monitorien ohjauksen ja täysin henkilökohtainen äänentarkkailun kuulokkeilla.

Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian kommentoi tulevaa lanseerausta:

"Audioalan ammattilaiset niin musiikin, televisio- ja radiolähetyksien, jälkituotannon kuin peliäänien parissa tarvitsevat yhä useammin joustavuutta työskennellä missä ja milloin tahansa, joskus jopa haastavissa akustisissa ympäristöissä. Vaivaton kalibroidun kaiutintarkkailun ja kuuloketarkkailun yhdistäminen saumattomaksi työnkuluksi on tärkeää tällaisessa työtavassa, ja siksi UNIO-alusta ja 9320A ovat tärkeitä työkaluja uuden sukupolven referenssilaatuisen monitorointikokonaisuuden luomisessa."

IBC-messuilla kävijät pääsevät ensimmäisten joukossa kokemaan UNIO-alustan sekä 9320A Reference Controllerin Genelecin osastolla 8.A61.

Uutisnostot