Genelec järjestää 45-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tapahtumia ympäri maailmaa

null Genelec järjestää 45-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tapahtumia ympäri maailmaa

Genelec järjestää 45-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tapahtumia ympäri maailmaa

Genelec – johtava ammattilaiskaiuttimien valmistaja – viettää tänä vuonna 45-vuotisjuhlaansa ja käynnistää sen kunniaksi Genelec 45 World Tourin.

Kiertue sisältää Genelecin huippuluokan studiomonitorien esittely- ja testaustapahtumia sekä alan luentoja ympäri maailmaa ja sitä täydentää maailmanlaajuinen musiikkiyhteistyö. Genelec 45 World Tourin tarkoitus on juhlia totuudenmukaista ääntä ja tarjota audioalan ammattilaisille, musiikintekijöille ja musiikinharrastajille mahdollisuus osallistua juhlavuoteen riippumatta siitä, missä päin maailmaa he ovat.

Kiertueen keskeisessä osassa ovat Genelec | Experience -tapahtumat, joita järjestetään Genelecin kasvavassa kansainvälisessä Experience Centre -verkostossa. Lisäksi olemme vahvasti mukana niin hybridi- ja virtuaalitapahtumissa kuin perinteisillä messuilla ympäri maailmaa. Genelec | Experience -tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden koekuunnella laajaa valikoimaa Genelecin korkealuokkaisia studiomonitoreja stereo- ja immersiivisissä järjestelmissä, kontrolloiduissa, kriittisissä kuunteluympäristöissä.

45th Anniversary PR Image 2

Niitä varten, jotka eivät voi osallistua Genelec | Experience -tapahtumiin fyysisesti, Genelec tarjoaa digitaalisissa kanavissaan koko vuoden 2023 ajan Masterclass-luentoja, tutoriaaleja, webinaareja ja muita opettavaisia sisältöjä. Myös uusi Genelec Virtual Showroomtarjoaa kaikille kiinnostuneille tietoa Genelecin tuotteista ainutlaatuisessa ja visuaalisesti kiinnostavassa interaktiivisessa VR-ympäristössä, kaikissa eri tuotesegmenteissä: Professional Audio Monitoring, AV-asennus ja Home Audio. Create With Genelec -lainakampanja toteutetaan valituilla alueilla, jotta audioalan ammattilaiset, musiikintekijät tai musiikinopettajat voivat kokeilla Genelecin teknologiaa mukavasti omassa ympäristössään.

Kiertueen viimeinen tärkeä osa on maailmanlaajuinen musiikkiyhteistyö, Genelec | Harmony Tracks, jonka kautta kaikki Genelecien käyttäjät voivat osallistua 45-vuotisjuhliin. Genelec | Harmony Tracks -yhteistyöhön voi osallistua omalla musiikkikappaleella ja kannustamme kaikkia luomaan sen henkilökohtaisella tyylillä sekä inspiroitumaan paikallisesta musiikkikulttuurista. Kaikki kappaleet kootaan nettisivuillemme maailmanlaajuiseksi musiikkikollaasiksi. Osallistujien kesken arvotaan pari Genelec 8330A -studiomonitoreja, ja jokaisesta lähetetystä kappaleesta Genelec tekee lahjoituksen Music Fund -hyväntekeväisyysjärjestölle. Music Fund kerää käytettyjä soittimia, korjaa niitä ja lahjoittaa eteenpäin kouluille ja musiikkiprojekteille niin Eurooppaan, kehitysmaihin kuin konfliktialueille ympäri maailmaa. Genelec rohkaisee myös omia kumppaneitaan osallistumaan soittimien keräykseen – tavoitteena on kerätä maailmanlaajuisesti 45 erilaista instrumenttia ja juhlia sitä kautta maailman monimuotoisia musiikkikulttuureita.

45th Anniversary PR Image 3

"Viimeisten 45 vuoden aikana olemme luoneet hienon perinnön tälle yritykselle, mutta mikään siitä ei olisi ollut mahdollista ilman asiakkaitamme", toteaa Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian. ”Nyt juhlavuotena haluamme katsoa tulevaisuuteen ja juhlistaa sekä yhdistää ihmisiä, jotka luovat ja rakastavat ääntä ja musiikkia. Kaikki ammattilaiset ja alan harrastajat, jotka luottavat Genelecin tekniikkaan päivittäin, jakavat saman intohimon täydelliseen äänentoistoon kuin me. Inspiroimalla toisiamme viemme alaa jatkuvasti eteenpäin – ja se jos mikä on juhlimisen arvoista!”

Lisätietoja voit lukea osoitteessa: www.genelec.fi/genelec45

Uutisnostot