Genelec 8381A on ehdolla vuoden 2024 SOS Awardseissa – äänestys avoinna!

null Genelec 8381A on ehdolla vuoden 2024 SOS Awardseissa – äänestys avoinna!

Genelec 8381A on ehdolla vuoden 2024 SOS Awardseissa – äänestys avoinna!

Meillä on ilo kertoa, että suositun Sound On Sound -lehden toimitus on jälleen kerran valinnut yhden kaiutinratkaisuistamme ehdolle SOS Awards -palkinnonsaajaksi. Tällä kertaa ehdokkuutemme on Studio Monitor -kategoriassa, ja se koskee uutta The Main Ones -sarjan 8381A SAM™ Adaptive Point Source -päämonitoriamme.

Vuodesta 2010 lähtien järjestetyissä SOS Awardseissa palkitaan ja juhlitaan vuoden arvostetuimpia audioalan tuotteita. Voittajat ratkeavat yleisöäänestyksen perusteella ja äänestämään pääsee helposti nettilomakkeen kautta.

Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian pohti tänä vuonna lanseeratun 8381A:n merkitystä sanoen: "Vapaasti seisovan monitorointijärjestelmän kysyntä on ollut selvää siitä lähtien, kun julkaisemamme The Ones -monitorien ja W371A-bassokaiutinjärjestelmän yhdistelmä sai aivan erinomaisen vastaanoton. On nähtävissä, että asiakkaat ovat odottaneet vapaasti seisovaa järjestelmää, joka pystyy kattamaan laajan dynamiikka-alueen ja käsittelemään matalia taajuuksia. Vaikka tarjoamme runsaan valikoiman seinän tasaan asennettavia päämonitoreja, olemme varmoja, että 8381A:n kaltainen vapaasti lattialla seisova adaptiivinen järjestelmä tarjoaa täydellisen ratkaisun laatutietoisille uuden sukupolven äänentoistoratkaisua etsiville asiakkaillemme joustavuutensa ja asennettavuutensa ansiosta.”

SOS Awards -äänestyssivu on jo avoinna, joten jos olet vaikuttunut 8381A:sta, olisimme äärimmäisen kiitollisia äänestäsi!

Löydät SOS Awardsien Studio Monitor -kategorian ja 8381A:n kolmannelta sivulta nettiäänestyslomakkeesta. Äänestysaikaa on torstaihin 30. marraskuuta 2023 saakka.

Äänestysivulle pääset klikkaamalla tästä linkistä (eng.).

Uutisnostot