Habitare

null Habitare

Habitare

13. - 17.9.2023

Olemme mukana Habitaressa, Suomen suurimmassa huonekalu-, design- ja sisustustapahtumassa, joka järjestetään 13.–17.9.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Habitaren 2023 teema on Yhdessä / Together. Teema kertoo tämän hetken tarpeesta tuntea yhteenkuuluvuutta, mutta myös velvollisuudesta pitää luonnosta ja toisistamme huolta, yhdessä.

Tule tervehtimään meitä osastolle 6k58, johon olemme koonneet mielenkiintoisen Genelec Lab -teeman. Henkilökuntamme auttaa kaikissa äänentoistoon liittyvissä asioissa ja samalla voit tutustua Home Audio -tuotteisiimme, kuten upeisiin Fennia Prize -kunniamaininnalla palkittuihin 6040R Smart Active -kaiuttimiin sekä G-sarjan aktiivikaiuttimiin ja F-sarjan aktiivisubwoofereihin. Löydät tuotteitamme myös Avotakan osastolta!

Genelec Loungessa vieraita viihdyttää perjantaina 15.9. Darude ja DJ Slow!

Lisätietoja löydät osoitteesta: habitare.messukeskus.com

Tervetuloa!


Habitaren Yhdessä-blogisarja syventyy vuoden 2023 teemaan Yhdessä / Together, ja esittelee Habitaressa mukana olevien yritysten mielenkiintoisia tarinoita sekä ajatuksia siitä, miten teema näkyy yrityksen toiminnassa. Lue Genelecin ja toimitusjohtaja Siamäk Naghianin tarina: https://habitare.messukeskus.com/yhdessa-genelec/


Huom: Samana viikonloppuna Messukeskuksen Siipi-kongressitiloissa ja Holiday Inn Expo -hotellissa järjestetään HIFI2023-messut 16.-17.9.2023, johon pääsee veloituksetta Habitaren lipulla, joten muista hyödyntää tilaisuus ja vieraile myös high-end-osastollamme, jossa pääset kokemaan uuden 8381A-kaiuttimemme!