G SongLab -biisipaja hybriditapahtumana Zoom/Maarianhamina

null G SongLab -biisipaja hybriditapahtumana Zoom/Maarianhamina

G SongLab -biisipaja hybriditapahtumana Zoom/Maarianhamina

24. - 25.9.2021

Nuorille tarkoitettu biisipaja hybriditapahtumana perjantaina 24.9. klo 16–20 ja lauantaina 25.9. klo 12–18. Ohjauskielinä pajassa ruotsi ja englanti.

Pajassa tehdään aktiivisesti biisejä yhteistyössä toisten nuorten ja ammattilaisten kanssa, ja siihen voidaan ottaa mukaan vain rajallinen määrä osallistujia. Pajaan pääseen mukaan osallistumalla ZOOMin välityksellä tai paikan päällä Ahvenanmaan musiikkikoulussa, Grindmattesvägen 7, Maarianhamina. Liittymällä postituslistalle saat tarkemmat ilmoittautumisohjeet. Tervetuloa!

Genelec julkaisi G SongLab-hankkeen keväällä 2020 ja sen tarkoitus on tukea nuoria musiikintekijöitä tarjoamalla heille maksuton ja turvallinen nettiyhteisö sekä paikka, jossa tehdä musiikkia yhdessä muiden nuorten kanssa ja ammattilaisten avustuksella. G SongLab on tarkoitettu kaikille 13–29-vuotiaille musiikin tekemistä harrastaville tai siitä haaveileville nuorille.

Katso Julien upea, oma kappale ”Fade Away”. Julie on mukana G SongLab toiminnassa ja esitti kappaleensa viime keväänä Genelec Artist Roomissa.

Hybriditapahtuma Zoom/Maarianhamina

Grindmattesvägen 7

http://www.gsonglab.fi