Voita liput unohtumattomaan Classical Trancelations in Concert -tapahtumaan

Genelec haluaa viedä sinut Classical Trancelations in Concert -tapahtumaan Helsingin Hartwall Areenalle 29.9. Kommentoi postaukseemme Facebookissa tai Instagramissa kertomalla minkä klubiklassikon haluaisit kuulla konsertissa ja voit voittaa kahden hengen VIP-lippupaketin tai G One -aktiivikaiutinparin!

Classical Trancelations in Concert debytoi elokuussa 2016 kahdella ennätyksellisellä, loppuunmyydyllä konsertilla Helsingin Musiikkitalolla. Konsertit siirsivät tuhansia maailmanlaajuisesti, saivat ylistäviä arvosteluja ja jättivät meidät kaikki kunnioituksen valtaan. Nyt Classical Trancelations in Concert palaa sinfonisen elämyksen kanssa, jota ei nähty eikä kuulunut aiemmin ja me haluamme viedä kuusi onnekasta nauttimaan elämyksestä.

Lauantaina 29. syyskuuta 2018 sataviisikymmentä muusikkoa astuu Hartwall Areenan lavalle esiintymään yhdessä Suomen historian suurimmista elektronisten tanssimusiikin tapahtumista. Kaksi tuntia ajattomia elektronisen musiikin klassikoita visuaalisen kokemuksen ympäröimänä vie kuuntelijat kauniille matkalle.

Säveltäjät Petri "Lowland" Alanko ja Pessi Levanto ovat valinneet valikoiman elektronisen tanssimusiikin klassikoita legendoilta, kuten Daft Punk, Moby, Fatboy Slim ja Eric Prydz. Puolet ohjelmistosta tulee olemaan täysin uutta, unohtamatta yleisön suosikkeja vuoden 2016 konsertista. Konsertin ja biisilistan on kuratoinut DJ Orkidea.

Helsingin filharmoninen orkesteri esiintyy nuoren läpimurtokapellimestarinsa Eero Lehtimäen johdolla Ahjo Ensemblen kanssa. Lavalle nousevat sooloartistit ovat Saara Aalto, Reino Nordin, Kasmir, Paleface ja Marianna, ja heidän seuraansa liittyivät saksofonistit Jukka Perko ja Tapani Rinne sekä näyttelijä Sami Uotila.


Säännöt

Kilpailu alkaa 11.9.2018 ja päättyy 18.9.2018 kello 23:59.

Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, paitsi Genelecin työntekijöille tai heidän perheilleen, Genelecin maahantuojille, heidän työntekijöilleen tai heidän perheilleen.

Kilpailun järjestänä toimii Genelec Oy ja se ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin.

Osallistumiskertojen määrää ei ole rajoitettu.

Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä.

Voittajat valitaan kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden joukosta. Vastaamalla osallistut sekä lippupaketin, että G One -parin arvontaan,joista voit voittaa jomman kumman. Valitsemme ensin kaiutinparin voittajat. Kukin osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon.

Kilpailun palkintona on kaiken kaikkiaan kolme kahden hengen lippupakettia Classical Trancelations in Concert -tapahtumaan Hartwall Areenalle 29.9.2018 ja Genelecin G One -aktiivikaiutinpari. Palkintoa ei voi vaihtaa.

Varaamme oikeuden sulkea arvonnan ulkopuolelle osallistujat, jotka eivät noudata näitä sääntöjä.

Varaamme oikeuden käyttää voittajien nimiä, käyttäjätunnuksia ja kilpailukuvia markkinoinnissamme.