The Voice of Finland lippukisa: Voittajat on arvottu

Kilpailu on päättynyt. Onnittelut voittajillemme Tarulle, Markolle, Mikalle ja Pirkolle!

The Voice of Finlandin seitsemäs kausi on Ääni Ratkaisee -vaiheessa, jossa tähtivalmentajat valitsevat tiiminsä kilpailijat pelkän ääninäytteen perusteella.

Vaikka kisaajilla on vielä pitkä matka kauden kruunaaviin Livelähetyksiin, halusimme ystävänpäivän merkeissä jakaa neljä kahden hengen lippupakettia 7.4. järjestettävään toiseen livelähetykseen.


Kilpailun säännöt:

Kilpailu alkaa 7.2. ja päättyy 11.2. kello 23:59.

Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, paitsi Genelecin työntekijöille tai heidän perheilleen, Genelecin maahantuojille, heidän työntekijöilleen tai heidän perheilleen.

Kilpailun järjestänä toimii Genelec Oy ja se ei ole Instagramin, Facebookin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin, Facebookiin tai Twitteriin.

Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä. Genelecillä on oikeus mainita voittajien nimet kilpailuun liittyvässä markkinoinnissa.

Voittajat (4kpl) valitaan arpomalla kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden vastausten joukosta.

Palkinto on kaksi lippua The Voice of Finlandin toiseen livelähetykseen, joka järjestetään Turun Logomossa 7.4. Palkintoa ei voi vaihtaa.

Varaamme oikeuden sulkea arvonnan ulkopuolelle osallistujat, jotka eivät noudata näitä sääntöjä.