The Voice of Finland 2019 -Kun ääni ratkaisee

Suomen suosituimman laulukilpailun, Nelosella esitettävän The Voice of Finlandin 8. tuotantokausi on täydessä vauhdissa ja Genelec on taas mukana menossa.

Genelecille on tärkeää olla tukemassa nykyisiä ja tulevia musiikkialalla työskenteleviä artisteja ja The Voice of Finland antaa siihen upean mahdollisuuden.

Jo yli 40 vuotta Genelec on valmistanut tarkkailukaiuttimia musiikkituotannon tarpeisiin ympäri maailmaa. Haluamme osaltamme auttaa kilpailun voittajan parhaaseen mahdolliseen alkuun, ja hän saakin palkinnoksi luotettavat ja pitkäikäiset kumppanit, Genelecin tarkkailukaiuttimet valintansa mukaan. Genelecin kaiuttimet ovat luonnollinen osa myös TVOF:n tuotantoa mm. ohjelmassa esiintyvissä studioissa ja ulkolähetysautoissa.

The Voice of Finlandin aikana tarjoamme yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa mahdollisuuden kokea huippulaadukasta äänimaailmaa. Tervetuloa tutustumaan Hifistudion myymälöihin Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Myymälöissä sinulla on mahdollisuus koekuunnella Genelec G Three aktiivikaiuttimia sekä tutustua suosittuun juhlapakettiin, joka sisältää G Three kaiutinparin, Bluesound-verkkosovittimen sekä Genelecin 40-vuotisjuhlakirjan.

Jokaisesta The Voice of Finlandin kauden aikana myydystä juhlapakkauksesta Genelec ja Hifistudio lahjoittavat 100 euroa hyväntekeväisyyteen SOS Lapsikylälle musiikkikerhojen perustamista varten.

Kauden aikana yhteistyökumppanuutemme näkyy vahvasti myös sosiaalisen median kanavillamme. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Luvassa on paljon mielenkiintoista sisältöä ja kilpailuja, joista voit voittaa hienoja palkintoja. 

Kävimme vierailemassa Voicen kulisseissa Turun Logomossa: