TVOF Lippukisa: Mitkä kodin äänentoistoon liittyvät kysymykset mietityttävät?

Kilpailu on nyt päättynyt. Onnittelut voittajillemme Nicolle, Marikalle, Taijalle, Samille, Joonakselle ja Sarille.


Kerro meille mitkä kodin äänentoistoon liittyvät kysymykset askarruttavat eniten mieltäsi ja voit voittaa liput The Voice of Finlandin toiseen livelähetykseen!

Olemme kirjoittamassa artikkelia kodin äänentoistoon liittyen ja olemme kiinnostuneet kuulemaan juuri sinulta, mikä mietityttää eniten esimerkiksi kaiuttimien valintaan, asennukseen tai huoneakustikkaan liittyen.

Kommentoi siis 3.3. mennessä postaukseemme Instagramissa tai Facebookissa, mitkä kodin äänentoistoon liittyvät kysymykset askarruttavat mieltäsi ja saatat voittaa kaksi lippua The Voice of Finlandin toiseen, 12.4. järjestettävään Livelähetykseen Turun Logomoon. Lippupaketteja on jaossa kuusi kappaletta.


Kilpailun säännöt

Kilpailu alkaa 26.2.2018 ja päättyy 3.3.2018 kello 23:59.

Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, paitsi Genelecin työntekijöille tai heidän perheilleen, Genelecin maahantuojille, heidän työntekijöilleen tai heidän perheilleen.

Kilpailun järjestänä toimii Genelec Oy ja se ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin.

Kilpailuun ei voi osallistua lähettämällä yksityisviestiä Genelecille Facebookissa tai Instagramissa.

Voittajiin otetaan yhteyttä Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä.

Genelec valitsee voittajat kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden joukosta.

Palkinto (6 kpl) on kaksi lippua The Voice of Finlandin livelähetykseen 12.4.2019. Turun Logomossa. Palkintoa ei voi vaihtaa.

Varaamme oikeuden sulkea arvonnan ulkopuolelle osallistujat, jotka eivät noudata näitä sääntöjä.

Varaamme oikeuden mainita voittajien käyttäjätunnukset markkinoinnissamme.