Hyppää pääsisältöön
Kun ääni ratkaisee

Kun ääni ratkaisee

Suomen suosituimman laulukilpailun, Nelosella esitettävän The Voice of Finlandin 8. tuotantokausi on täydessä vauhdissa ja Genelec on taas mukana menossa.

Genelecille on tärkeää olla tukemassa nykyisiä ja tulevia musiikkialalla työskenteleviä artisteja ja The Voice of Finland antaa siihen upean mahdollisuuden.

Genelecillä on yli 40 vuoden kokemus aktiivisten tarkkailukaiuttimien tekemisestä ammattilaisten vaativaan käyttöön, ja G-sarjan kotikäyttöön suunnitellut aktiivikaiuttimet ammentavat tuosta kokemuksesta. Lopputuloksena on sarja kaiuttimia joissa yhdistyy paras äänenlaatu, käytön helppous sekä uniikki, minimalistinen ja ajaton muotoilu.

G Three + Bluesound Node 2i

Tutustu HifiStudion juhlapakettiin ja toista musiikkia langattomasti kotonasi.

Ammattilaisten äänenlaatu kotiisi

The Voice of Finlandin aikana tarjoamme yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa mahdollisuuden kokea huippulaadukasta äänimaailmaa. Tervetuloa tutustumaan Hifistudion myymälöihin Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Myymälöissä sinulla on mahdollisuus koekuunnella Genelec G Three aktiivikaiuttimia sekä tutustua suosittuun juhlapakettiin, joka sisältää G Three kaiutinparin, Bluesound-verkkosovittimen sekä Genelecin 40-vuotisjuhlakirjan.

Katso esittelyvideo

Tutustu tarkemmin juhlapakkauksen sisältöön.


Tue SOS-lapsikylää

Jokaisesta The Voice of Finlandin kauden aikana myydystä juhlapakkauksesta Genelec ja Hifistudio lahjoittavat 100 euroa hyväntekeväisyyteen SOS Lapsikylälle musiikkikerhojen perustamista varten.

Genelec G Three + Bluesound Node 2i

Tilaa tästä ›

Näe kaiuttimet kodissasi!

Lataa Sayduckin AR-sovellus puhelimeesi ja näe, miten kaiuttimet sopisivat kotiisi*.

*Sayduck tukee uusimpia AR-teknologiaa hyödyntäviä iPhone- ja Android-puhelimia.

Yhteistyössä:

Page template: © 2018 Start Bootstrap. All Rights Reserved.