Suomalaisille tuntematon, maailmalla arvostettu – joko sinä tunnet Genelec-perheen?

Suomen Iisalmessa syntyvät kansainvälisesti arvostetut, ammattilaisten ylistämät, Harri Koskisen muotoilemat ja isältä pojalle kestäviksi kehitetyt, huippulaadukkaat aktiivikaiuttimet.

Genelec Moments Roadshow 2018 tuo huippukaiuttimet ja ammattilaiset niiden takana lähes kotiovellesi. Yksi Suomen kiinnostavimmaksi listatuista brändeistä* jalkautuu elo-syyskuussa 15 paikkakunnalle. Kiertue on jatkoa viime vuoden Genelec Roadshowlle, joka keräsi kävijöiltä erittäin hyvää palautetta.

“Viime vuoden kiertue herätti paljon kiinnostusta ja sai kiitosta. Oli itsestään selvää, että Genelec-perhe lähtee tänäkin vuonna kiertämään maakuntia”, Janne Lankinen, Genelecin Suomen myyntipäällikkö kertoo.

“Tällä kertaa laajensimme kiertuetta myös Ruotsiin. Tuotteidemme arvostus maailmalla on kova ja Ruotsissa etenkin musiikintekijät ja alan ammattilaiset ovat ottaneet Genelecin omakseen. Niin Suomessa kuin naapurimaassakin toivomme näkevämme kiertueella yhä enemmän ammattilaisten lisäksi myös kuluttajia, jotka haaveilevat paremmasta äänentoistosta.

Haluamme yhä useamman kotiteatteria suunnittelevan, parempaa palaveritekniikkaa kaipaavan tai suomalaisesta designista haaveilevan saapuvan kiertueelle ja tutustuvan meihin. Olemme toteuttaneet kiertuerekkaan kolme erilaista kuunteluympäristöä. Kiertueella aktiivikaiuttimiin pääsee tutustumaan rennossa olohuoneessa, inspiroivassa neuvottelutilassa sekä ammattitason studioympäristössä”, Lankinen täydentää.

Kiertuerekka pitää sisällään ohjelmaa aiheesta kiinnostuneille, lisätietoa kaipaaville sekä asiaan vihkiytyneille. Infopiste tarjoaa matalan kynnyksen neuvoja siihen, miten valita oikeat kaiuttimet, miten ne asennetaan ja miten niistä saa parhaan mahdollisen suorituskyvyn irti. Genelec Moments Lounge pitää sisällään olohuoneen sekä ammattitasonAvid-studioympäristön, jossa pääsee kokemaan stereo- ja monikanavaäänen sekä tutustumaan Dolby Atmos -kuunteluun ja tuoteuutuuksiin. Työtilojen kaiutinasennuksiin voi tutustua neuvotteluhuoneessa, jossa saa kuulla ja nähdä muotoilultaan kiitellyt ja palkitut kaiuttimet työssään.

Genelec Moments Roadshow 2018 saapuu elo-syyskuussa keskeisille paikoille Suomen suurimpiin kaupunkeihin ja Ruotsiin. Kiertuerekka on avoinna kello 10-18 ja äänentoistoelämyksestä pääsee nauttimaan täysin maksutta. Ensimmäisenä Genelec valloittaa Rovaniemen 28.8. ja kiertue päättyy Lahteen 22.9. Katso tarkempi kiertueaikataulu ja paikkakuntalistaus alta. Lisäksi kiertueella on kaksi täysin ammattilaisille suunnattua kutsuvierastapahtumaa, msonic HQ Pro Day Vantaalla 20.9.2018 sekä 12.-17.9 Ruotsissa.

28.8. Rovaniemi, Kauppatori

29.8. Oulu, Teatterin edusta

30.8. Vaasa, Kauppatori

31.8. Seinäjoki, Kauppatori

3.9. Jyväskylä. Aren Aukio

4.9. Kuopio, Kauppatori

5.9. Joensuu, Taidemuseon edusta

6.-7.9. Helsinki, Narinkkatori

10.9. Tampere, Keskustori

12.-13.9. Tukholma, Ruotsi

14.9. Malmö, Ruotsi

15.-17.9. Göteborg, Gothenburg HiFi Show

19.9. Turku, Kävelykatu

20.9. Vantaa, Msonic HQ Pro Day

21.9. Lappeenranta, Kauppatori

22.9. Lahti, Kauppatori

*Taloustutkimus: Suomen kiinnostavimmat brändit 2018 -tutkimus


Lisää tietoa: www.genelec.fi/roadshow.