SAM™ Studio Subwooferit

Genelecin Smart Active Monitor (SAM™) Studio subwooferit täydentävät SAM™-tarkkailukaiuttimia vaativimmissa ammattikäytön sovelluksissa.

Genelecin SAM™ subwooferit perustuvat hyväksi havaittuun Laminar Spiral Enclosure (LSE™) -koteloteknologiaan. SAM™ Studio subwoofereiden matalien taajuuksien toisto on selkeää sekä tarkkaa ja maksimiäänenpaine on korkea. SAM™ Studio subwooferit sisältävät monikanavaisen bassonhallinnan säädettävällä jakorajataajuudella ja LFE-kanavan ohjauksella.

SAM™ Studio älysubwoofereita ohjataan Genelecin omaa ohjausverkkoa sekä Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjelmistoa käyttäen. Ohjelmisto sisältää AutoCal™ automaattisen kalibrointitoiminnallisuuden. Se on toimialan ensimmäinen tuotteisiin integroitu automaattinen kalibrointijärjestelmä, joka mittaa, analysoi ja säätää jokaisen ohjausverkkoon kytketyn kaiuttimen ja subwooferin yksilöllisesti.

Hyvä huoneakustiikka on tarkan äänentoiston lähtökohta. SAM™ Studio subwoofereiden tarkkuutta kuuntelutilassa voidaan parantaa Genelecin AutoCal™-teknologialla, joka kompensoi huoneakustiikan aiheuttamia epätoivottuja ilmiöitä. Matalilla taajuuksilla myös akustisesti korkealaatuisissa tiloissa voi esiintyä merkittäviä huoneresonansseja. Automaattisen kalibrointiprosessin jälkeen kaikki järjestelmään kytketyt tuotteet soivat kuuntelupisteessä samalla voimakkuudella, niiden etäisyyseroista johtuvat viive-erot on korjattu, akustisen ympäristön aiheuttamat värittymät on kompensoitu, ja subwoofereiden vaiheet on sovitettu referenssikaiuttimien kanssa.

Huoneakustiikaltaan vaikeissa tiloissa Genelecin älykäs AutoCalTM-teknologia pystyy merkittävästi parantamaan äänen tarkkailun laatua ja luotettavuutta. Automaattinen kalibrointi voidaan suorittaa useissa yksittäisissä kuuntelupisteissä, tai halutulla kuuntelualueella.

SAM™ Studio subwooferit ovat helppokäyttöisiä ja ne voidaan konfiguroida todella monipuolisesti erilaisiin järjestelmäkokonaisuuksiin. Ne sopeutuvat akustisesti ympäristöön ja ovat ehdottoman tarkkoja ja luotettavia. Genelecin SAM™ on edistyneintä saatavilla olevaa tarkkailukaiutinteknologiaa.

Tilaa syöte RSS - SAM™ Studio Subwooferit