SAM™ Master Studiomonitorit

Genelecin SAM™ Master -tuoteperheen studiomonitorit sopivat suuriin ja korkealaatuisiin tuotantoympäristöihin, joissa vaaditaan erittäin suorituskykyisiä kaiuttimia.

SAM™ Master tarkkailukaiuttimet tuottavat erittäin suuren maksimiäänenpaineen hyvin alhaisella säröllä ja niiden taajuusvaste kaiuttimen akustisella akselilla on hyvin tasainen. Myös sivukenttään säteilevä ääni on värittymätöntä, jolloin huoneen aiheuttamat heijastukset eivät väritä ääntä. Innovatiivinen ja suurikokoinen Directivity Control Waveguiden (DCW™) -suuntain minimoi diffraktiota, joka voi aiheuttaa haitallisia äänenvärimuutoksia.

SAM™ Master tarkkailukaiuttimia ohjataan Genelecin omaa ohjausverkkoa sekä Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjelmistoa käyttäen. AutoCal™-kalibrointialgoritmi, joka on osa GLM™-ohjelmistoa, on toimialan ensimmäinen tuotteisiin integroitu automaattinen kalibrointijärjestelmä. AutoCal™ mittaa ja analysoi automaattisesti kaikki ohjausverkkoon kytketyt kaiuttimet sekä subwooferit ja tekee niihin yksilöllisesti tarvittavat säädöt. Tuloksena on järjestelmä, jossa kaikki kaiuttimet ja subwooferit soivat halutulla kuuntelualueella samalla voimakkuudella, niiden etäisyyspoikkeamista aiheutuvat viive-erot on kompensoitu ja jokaisen kaiuttimen sekä subwooferin taajuusvaste sovitettu akustiseen ympäristöön.

Laadukas akustinen ympäristö on tarkan äänentoiston lähtökohta. SAM™ Master tuotteiden tarkkuutta kuuntelutilassa voidaan parantaa Genelecin AutoCal™-teknologialla. Erityisen paljon tästä hyödytään ympäristöissä, joissa riittävän akustoinnin rakentaminen on vaikeaa tai mahdotonta. Järjestelmään voidaan luoda useita esiasetuksia, joihin voidaan tallentaa eri kalibrointi ja asetukset. Kalibrointi voidaan suorittaa yksittäisten kuuntelupisteiden lisäksi myös laajemmalle kuuntelualueelle. SAM™-järjestelmä kompensoi automaattisesti haitallisia huoneakustiikan aiheuttamia ilmiöitä erityisesti basso- ja alakeskitaajuuksilla.

Genelecin SAM™ Master -sarjan tarkkailukaiuttimet ovat markkinoiden suorituskykyisimpiä.

Tilaa syöte RSS - SAM™ Master Studiomonitorit