8430A IP SAM™ -studiomonitori

Genelecin 8430A IP SAM™ -älytarkkailukaiutin on markkinoiden ensimmäinen Audio-over IP (AoIP) tarkkailukaiutin ammattilaisten käyttöön. 8430A hyödyntää Genelecin Smart Active Monitoring (SAM™) -teknologiaa ja tarjoaa automaattisen kalibrointitoiminnallisuuden. 

Genelecin 8430A IP SAM™ -älytarkkailukaiutin on yhteensopiva sekä AES67 että Ravenna-standardien kanssa ja se tukee kaikkia tavallisia standardin mukaisia näytteenottotaajuuksia. Audio-over IP (AoIP) -teknologian lisäksi 8430A sisältää Genelecin Smart Active Monitor (SAM™) -teknologian, jonka ansiosta tuotetta voidaan ohjata Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -hallintaohjelmiston ja ohjausverkon kautta. Genelecin AutoCal™ kalibroi tuotteen automaattisesti kuunteluympäristöön, kompensoiden huoneakustiikan aiheuttamia haitallisia ilmiöitä.

Genelec 8430A on erittäin korkealaatuinen tuote. Sen painevalettu Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) -alumiinikotelo sisältää kehittyneen Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntaimen diskanttielementille. Kaiuttimen refleksiputki on virtausoptimoitu, minkä ansiosta taajuusvaste ulottuu kokoon nähden hyvin matalle. Kokonaisuutena 8430A on suorituskyvyltään huippuluokkaa. Sen maksimiäänenpaine on korkea, kohinataso hyvin matala ja taajuusvaste värittymätön.

Genelecin 8430A on paras saatavilla oleva ratkaisu moderneihin IP-pohjaisiin ammattiaudiosovelluksiin.

Technical specifications

SPL
104 dB
Frequency response
45 Hz – 23 kHz (-6 dB)
Accuracy of frequency response
± 1.5 dB (58 Hz - 20 kHz)
Driver dimension
5" bassoelementti, ¾" metallikalottidiskanttielementti + DCW™
Amplifier power
Bassovahvistin 50 W + diskanttivahvistin 50 W
Mittasuhteet
K 299 x L 189 x S 178 mm
Paino
5.5 kg
Connections
1 x XLR analoginen sisääntulo, 1 x RJ45 (etherCON yhteensopiva) AES67 sisääntulo, 2 x RJ45 GLM ohjausverkko