Classic Studiomonitorit ja Subwooferit

Classic -studiomonitorit ja subwooferit ovat saavuttaneet ammattilaisten standardityökalun aseman radio- ja TV-työssä, musiikin äänityksessä, elokuvien äänityössä sekä miksaus- ja masterointityössä.

Classic-studiomonitoreiden hallittu suuntaavuus tuottaa erittäin puhtaan äänen ja tasaisen taajuusvasteen akustisella akselilla sekä mahdollistaa laajan kuuntelualueen. Innovatiivinen Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain vähentää äänen diffraktiota ja minimoi huoneesta aiheutuvien heijastuksien ääntä värittävää vaikutusta.

8000-sarjan studiomonitoreiden Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) -kotelorakenne minimoi kotelosta aiheutuvat diffraktiot. MDE™-kotelo on tehty painevaletusta alumiinista ja pitkälle viedyn suunnittelun ansiosta sen alarajataajus on hyvin alhainen Kotelo on rakenteeltaan erittäin jäykkä eikä se resonoi suurillakaan äänenpaineilla. M-sarjan studiomonitoreiden Natural Composite Enclosure (NCE™) -kotelo on tehty ruiskuvaletusta luonnonkuitukomposiitista. Kotelon rakenteen ja materiaalivalinnan ansiosta NCE™-kotelo on kestävä, ympäristöystävällinen ja akustisesti erittäin hyvin vaimentava.

Classic studiosubwoofereiden Laminar Spiral Enclosure (LSE™) -spiraalirakenne on todettu erittäin hyvin toimivaksi ratkaisuksi. Sen ansiosta Classic studiosubwoofereiden bassotoisto on tarkkaa ja selkeää myös suurilla äänenpaineilla.

Kaikkien Classic studiomonitoreiden refleksiputkien suunnittelussa on painotettu erityisesti hyvää hyötysuhdetta sekä esteetöntä ilman virtausta. Tämän ansiosta Classic studiomonitoreiden alataajuuksien toisto on tarkkaa ja särö on erittäin pieni suurillakin äänenpaineilla. Jokainen studiomonitori sisältää aktiiviset jakosuotimet sekä erilliset tehovahvistimet jokaiselle kaiutinelementille. Sekä vahvistimet että kaiutinelementit ovat hyvin lineaarisia, mikä minimoi kuunteluväsymyksen pitkään jatkuvassa käytössä. Genelecin studiomonitoreiden vaste säilyy muuttumattomana riippumatta siitä, miten suurella äänenvoimakkuudella niitä käytetään. Manuaaliset huonevasteen säätimet mahdollistavat huoneakustiikan vaikutusten minimoimisen erilaisissa ympäristöissä. Jokaiseen tuotteeseen sisältyvät elektroniset suojapiirit pitävät huolen siitä, että vahvistimet ja kaiutinelementit ovat suojassa liian suurilta signaalitasoilta. Valmistuksen sekä komponenttien korkea laatu sekä elektroniset suojapiirit takaavat tuotteiden luotettavuuden ja pitkäikäisyyden.

Classic studiomonitorit ja subwooferit ovat turvallinen valinta äänentoistoalan ammattilaisille.

 

Tilaa syöte RSS - Classic Studiomonitorit ja Subwooferit