The Ones kiertueella ympäri Suomea

Genelecin maailmanlaajuinen The Ones-tuoteperheen lanseerauskiertue jatkui laajalla kahden viikon roadshowlla jalkautuen eri puolille Suomea.

Kiertueen aikana The Ones tuoteperheen koaksiaaliset kolmitiemallit esiteltiin innostuneelle yleisölle demoja ja tapaamisia varten sisustetussa näyttelyrekassa, joka ajettiin Suomen suurimpien kaupunkien keskeisiin tapaamispaikkoihin, lähelle asiakkaita.     


Pysähdyimme Oulussa kaupunginteatterin eteen

Näyttelyrekassa pääsi tutustumaan kahteen nykyaikaiseen, mutta täysin erityyppiseen audiojärjestelmään. Studioinstallaatiossa oli kuunneltavana koko The Ones-tuoteperhe: 8331, 8341 ja 8351 studiomonitorit, sekä niiden kanssa yhteensopivat 7350-, 7360- ja 7370-subwooferit. Kaikki monitorit konfiguroitiin ja kalibroitiin tarkasti tilan akustiseen ympäristöön Genelecin GLM-ohjelmiston avulla. Kävijöillä oli mahdollisuus testata järjestelmää Tidal-streamausohjelmiston ja AVID:in audiolaitteiston kautta. Lisäksi oli mahdollista kokeilla monitoroinnin toimivuutta miksauksissa Pro Tools – esimerkkiprojektin avulla.

Toisena vaikuttavana ja koukuttavana järjestelmänä oli 3D peliympäristö, jonka äänimaailma oli rakennettu 5.1.4 Dolby Atmos – formaatin mukaisella installaatiolla: viidellä 8341:llä alatasossa, yhdellä 7360 subwooferilla ja neljällä 8331:llä ylätasossa. Vierailijat saivat tilaisuuden kokeilla ajotaitojaan realistisessa autopelissä, jonka kuva tuotettiin ajajalle VR-laseilla ja ääni edellämainitulla immersiivisellä kaiutinjärjestelmällä.


Nightwishin Marco Hietala kävi kuuntelemassa The Ones -studiomonitoreja

Vierailijat saivat tilaisuuden kokeilla ajotaitojaan realistisessa autopelissä

Road Show:lla mukana oli myös AVID:in Suomen maahantuoja Msonic, joka toi mukanaan AVID:in Pro Tools installation, MTRX interfacen sekä S3- ja Dock-kontrollerit. Tämä tarjosi vierailijoille realistisen ja nykyaikaisen studioympäristökokonaisuuden tuotteisiin tutustumista varten.

Realistisessa studioympäristössä pääsi tutustumaan myös AVID:in tuotteisiin

The Ones Road Show oli ensimmäinen kerta kun tulimme asiakkaiden luokse tämän kokoluokan liikkuvalla kalustolla. Kokemus osoittautui erinomaiseksi – tapasimme kahden viikon aikana tuhansia audioalan ammattilaisia, kotistudioiden omistajia ja hifiharrastajia. Haluamme suuresti kiittää kaikkia osallistuneita ja toivomme tapaavamme pian samoissa merkeissä!
 


Kaiutinparien voittajat

The Ones Road Show:n aikana järjestimme muutamia tuotearvontoja. 8331-parin onnekas voittaja on Hannu P. Jyväskylästä, ja #bongaarekka –kisan voittajaksi arvottiin Tuomas H., Jyväskylästä myöskin. Onnea voittajille!