The Ones -kaiutinsarja kahmii palkintoja

Viime viikkojen aikana Genelecin The Ones -aktiivikaiuttimet (8331 ja 8341) on palkittu peräti kolmella kansainvälisesti merkittävällä palkinnolla, joista viimeisin on arvostettu TEC Award for Outstanding Technical Achievement Studio Monitor-kategoriassa, jonka Genelecin tiimi otti vastaan NAMM-messujen yhteydessä järjestetyssä palkintogaalassa Anaheimissa.

NAMM TEC Award on ammattiaudioalan ja musiikkiäänitteiden tuottajien vastine filmiteollisuuden Oscar-palkinnolle. TEC Award myönnetään vuoden parhaimmille tuotteille ja tuotannoille musiikin, live-esitysten, videopelien, television ja elokuvan alalla. Sillä kunnioitetaan myös luovan työn uranuurtajia kuten Les Paul, Quincy Jones, Joe Perry, Pete Townshend ja Stevie Wonder. 2018 oli Genelecille erityinen vuosi, koska olemme nyt voittaneet TEC Awardin viitenä vuotena peräkkäin! Aiemmat voitot ovat tuoneet mallit 8430, 8351, 8010 ja M Series.

NAMM-messuilla saimme myös tietää The Ones-kaiuttimien voittaneen Sound On Sound -lehden lukijakunnan valitseman, ensimmäistä kertaa jaetun ‘Highly Commended’ -palkinnon tarkkailukaiutinsarjassa. Myös Music Tech Magazinen lukijat äänestivät The Ones -kaiuttimet sekä parhaaksi hardware-tuotteksi yleensä (Best Hardware Product), että parhaaksi uudeksi tarkkailukaiuttimeksi (Best Monitor). Tämä oli ensimmäinen kerta kun samat tuotteet voittavat samana vuonna kahdessa eri kategoriassa! Music Tec Magazinen The Ones -testiartikkelin päätössanoin:

“The Ones-kaiuttimiin on sisällytetty kaikki parhaat ideat Genelecin historian ajalta – ja valtava määrä hienoja ideoita siellä onkin mistä valita – ja sulauttanut ne kaikki yhteen kaiuttimiksi, joilla ei ole vertaista. Niiden arvostelu ja analysointi on tuntunut painajaismaisen vaikealta kaiken niihin sisältyvän teknologian paljouden takia, mutta yhteenvetona voidaan sanoa Genelecin historian kiteytyvän näissä uskomattomissa kaiuttimissa.”

Me Genelecillä olemme erittäin kiitollisia – kiitos kaikille The Ones -kaiuttimia äänestäneille!