Koe leffateatterisoundit kotisohvallasi!

Tiesitkö, että Finnkino Omenan Lounge-salin äänentoisto on toteutettu Genelecin kaiuttimilla? Tule tutustumaan Mareksoundin ja Genelecin yhdessä suunnittelemaan Genelec Dolby Atmos -kotiteatteriin, niin tarjoamme sinulle Premium-liput Finnkinon elokuvateatteriin.

Tule tutustumaan Mareksoundin ja Genelecin yhdessä suunnittelemaan Genelec Dolby Atmos -kotiteatteriin Helsingin Pitäjänmäkeen ja pääset kokemaan miltä leffateatterisoundit kuulostavat kotiteatteriympäristössä. Suosikkielokuviesi äänimaailma ei ole ikinä kuulostanut yhtä hyvältä.

Kotiteatterijärjestelmä koostuu uusista Genelec S360 SAM™ -studiomonitoreista ja 7382 SAM™ -subwooferista. S360:n kompakti koko ja suuri maksimiäänenpaine sopivat vaativaan elokuva-, jälki- ja musiikkituotantoon. Subwooferin tukemana S360 soveltuu erinomaisesti elokuvien Dolby-äänen miksaukseen tiloissa, joissa kuunteluetäisyys on jopa 10 metriä. Uusi 7382 on taas viiteentoista hertsiin ulottuvalla toistollaan ja 130 desibelin äänenpaineellaan Genelecin kaikkien aikojen suorituskykyisin subwoofer. Laadukkaan kuvan takaa 4K-projektori.

Mareksound on kotimainen kotiteatterin ja hifin erikoisliike, joka on erikoistunut toteuttamaan kotiteattereita niin olohuoneisiin kuin varta vasten suunniteltuihin tiloihin. 

Lue lisää täältä.