KILPAILU: Kysy kodin äänentoistoon liittyvä kysymyksesi

Miten voisin sijoittaa kaiuttimet avoimeen tilaan? Mitä tarvitsen kaiuttimien lisäksi? Mitä voin tehdä huoneakustiikan parantamiseksi? Kysy, ja me vastaamme.

Lähetä meille kodin äänentoistoon liittyvä kysymyksesi Instagram Stories -postauksessamme ja osallistut Genelec-oheistuotepaketin (5 kpl) arvontaan. Vastaamme saamiimme kysymyksiin piakkoin. Pääset Instagram-profiiliimme  tästä

Genelecin Kalibrointikiertue 2019 on kiertänyt tähän mennessä jo noin 100 suomalaisen luona kalibroimassa heidän Genelec-kaiuttimiaan, sekä antamassa yleisiä vinkkejä äänentoiston parantamiseen. Tämän kilpailun avulla pääsemme vastaamaan kysymyksiinne laajemmin!


Kilpailun säännöt

Kilpailu alkaa 14.10. ja päättyy 16.10. kello 23:59.

Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, paitsi Genelecin työntekijöille tai heidän perheilleen, Genelecin maahantuojille, heidän työntekijöilleen tai heidän perheilleen.

Kilpailun järjestänä toimii Genelec Oy ja se ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.

Voittajiin otetaan yhteyttä Instagramissa yksityisviestillä.

Voittajat (5kpl) valitaan arpomalla kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden vastausten joukosta.

Palkinto sisältää Genelecin kangaskassin, Genelec Moments -kahvipaketin ja Kalibrointikiertue 2019 -paidan. Palkintoa ei voi vaihtaa.

Varaamme oikeuden sulkea arvonnan ulkopuolelle osallistujat, jotka eivät noudata näitä sääntöjä.

Sääntöjä noudattaneet osallistujat osallistuvat automaattisesti palkintojen arvontaan, mutta varaamme oikeuden olla vastaamatta jokaiseen kysymykseen henkilökohtaisesti.