KILPAILU: Mitä sinulle merkitsee se, että Genelecin tuotteet valmistetaan Suomessa?

Kilpailu on nyt päättynyt. Onnea voittajillemme Turtolle, Tiinalle, Päiville, Petterille ja Mikolle. Kaikkiin voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.


Mitä sinulle merkitsee se, että Genelecin kaiuttimet valmistetaan Suomessa?

Genelec Oy on ylpeästi suomalainen perheyritys. Tiesitkö, että kaikki kaiuttimemme valmistetaan Iisalmessa suurella intohimolla ja vankalla ammattitaidolla? Kotimaisuus on meille tärkeää ja siksi pyydämmekin teitä kommentoimaan postaukseemme LinkedInissä,  Facebookissa,  Instagramissa tai  Twitterissä, mitä juuri sinulle merkitsee se, että Genelecin tuotteet valmistetaan Suomessa. Arvomme kaikkien vastaajien kesken Suomessa valmistetun Genelec-oheistuotepalkinnon (5kpl).

Osta Työtä Suomeen -päivä 4.12.

Osta työtä Suomeen –päivää vietetään keskiviikkona 4. joulukuuta 2019. Valtakunnallisen päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiotakulutusvalintoihinsa. Ostamalla suomalaisia tuotteita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa. Se on paljon. Suomalaisen tuotteen ostaminen on tärkeää teemapäivänä ja kaikkina muinakin päivinä.

Lue lisää kansallisesta Osta Työtä Suomeen -päivästä  täällä.


Kilpailun säännöt

Kilpailu alkaa 25.11. ja päättyy 29.11. kello 23:59.

Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, paitsi Genelecin työntekijöille tai heidän perheilleen, Genelecin maahantuojille, heidän työntekijöilleen tai heidän perheilleen.

Kilpailun järjestänä toimii Genelec Oy ja se ei ole LinkedInin, Instagramin, Facebookin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity LinkedIniin, Instagramiin, Facebookiin tai Twitteriin.

Voittajiin otetaan yhteyttä LinkedInissä, Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä yksityisviestillä.

Voittajat (5kpl) valitaan arpomalla kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden vastausten joukosta.

Palkinto sisältää Suomessa valmistetun Genelec-oheistuotepalkinnon. Palkintoa ei voi vaihtaa.

Varaamme oikeuden sulkea arvonnan ulkopuolelle osallistujat, jotka eivät noudata näitä sääntöjä.

Sääntöjä noudattaneet osallistujat osallistuvat automaattisesti palkintojen arvontaan.

Varaamme oikeuden käyttää osallistujien nimiä ja vastauksia markkinointiviestinnässämme.