Jaa vinkkisi ja voita VIP-liput WKND-festareille!

Välitätkö ympäristöstäsi? Me Genelecillä välitämme, ja haluamme kuulla sinun parhaat vinkkisi siihen, millä teoilla festarikävijä voi tehdä elämyksestään mieluisamman luonnolle. Parhaat seitsemän vinkkiä palkitsemme 4 x kolmen päivän lipuilla Weekendiin!

Kommentoi siis parhaat festarikävijän ekovinkit postaukseemme Instagramissa tai Facebookissa ja voit voittaa 4 x kolmen päivän lippua sinulle ja kavereillesi WKND-festareille. Palkitsemme viisi parasta vinkkiä 4 x kolmen päivän lipuilla. Mikäli et ole valmis tyytymään tavallisiin lippuihin, nappaa kuva festariporukastasi demonstroimassa vinkkiäsi. Postaa kuva joko Instagramiin, Facebookiin tai Twitteriin hashtagilla #GenelecWKND ja selitä vinkkisi kuvatekstissä. Palkitsemme kaksi parasta kuvaa 4 x kolmen päivän VIP-lipuilla.

Voit osallistua molempien lippupakettien arvontaan kommentoimalla postausta, sekä postaamalla kuvan hastagilla #GenelecWKND.

Mikäli haluat voittaa VIP-liput WKND-festareille

1. Mieti paras festarikävijän ekovinkkisi.

2. Kokoa kasaan festariporukkasi ja nappaa kuva jossa näytätte vinkin.

3. Postaa kuva Instagramissa tai Facebookissa. Lisää #GenelecWKND ja selitä vinkkisi postaustekstissä.

Mikäli haluat voittaa liput WKND-festareille

1. Mieti paras festarikävijän ekovinkkisi.

2. Kommentoi postaustamme Instagramissa tai Facebookissa.

 

Säännöt

Kilpailu alkaa 2.8.2018 ja päättyy 9.8.2018 kello 16:00.

Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, paitsi Genelecin työntekijöille tai heidän perheilleen, Genelecin maahantuojille, heidän työntekijöilleen tai heidän perheilleen.

Kilpailun järjestänä toimii Genelec Oy ja se ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin.

Osallistumiskertojen määrää ei ole rajoitettu.

Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä.

Voittajat valitaan kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden joukosta. Sama henkilö voi osallistua sekä VIP-, että normaalien lippujen arvontaan. Valitsemme ensin VIP-lippujen voittajat. Kukin kilpailija voi voittaa vain yhden palkinnon.

Palkinto on viisi 3 x kolmen päivän lippupakettia tai kaksi 3 x kolmen päivän VIP-lippupakettia Weekend Festivaliin 17.8. – 19.8.2018 . Palkintoa ei voi vaihtaa.

Varaamme oikeuden sulkea arvonnan ulkopuolelle osallistujat, jotka eivät noudata näitä sääntöjä.

Varaamme oikeuden käyttää voittajien nimiä, käyttäjätunnuksia ja kilpailukuvia markkinoinnissamme