Habitare 2017

Yksityiskohdat
13.-17.9.
Paikka
Messukeskus | Osasto 6f70
Kaupunki
Helsinki

Kotimainen aktiivisten tarkkailukaiuttimien valmistaja Genelec esitteli keväällä uuden akustisesti koaksiaalisen “The Ones” –tuoteperheen. Lukuisia alan palkintoja saavuttanut 8351 sai rinnalleen kooltaan pienemmät sisarmallit 8331 ja 8341. Yhdessä nämä kaiuttimet muodostavat maailman kompakteimman koaksiaalikolmitiekaiutinmalliston. Harri Koskisen suunnittelma tuotteiden edistyksellinen muotoilu palkittiin hiljattain Fennia Prize –palkinnolla.

Uusi mallisto on nähtävissä Genelecin osastolla 6f70. Sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan tuotteisiimme ja palveluihimme rennossa ilmapiirissä. Lisäksi The Ones –tuoteperhe on koettavissa Dolby Atmos 3D-monikanavajärjestelmässä osastolla 7a100, joka on toteutettu yhteistyössä Mareksoundin kanssa.

Genelecin osasto Habitare 2017-messuilla tarjoaa äänielämyksien lisäksi myös värielämyksiä. Rakennuskohteiden tiukkojen värimääritysten kanssa painiskelevia audiojärjestelmien suunnittelijoita ilahdutetaan kaikkiaan 120:lla RAL-värisävyllä, jotka ovat saatavilla Genelecin 4020-, 4030- ja 4040-asennuskaiuttimiin. Kaiuttimet saadaan näin sulautumaan ympäristöönsä ja vastaamaan vaativimpienkin asiakkaiden vaatimuksia äänenlaadusta tinkimättä.

Tervetuloa! 

Lue lisää The Ones -tuoteperheestä (eng.)

Lue lisää 4000-sarjan asennuskaiuttimista (eng.)